26 de novembre del 2012

Bel destaca la victòria de CiU a Tortosa i recorda que ell ja va pactar amb ERC

TORTOSA (Baix Ebre).- L'alcalde de Tortosa, el convergent Ferran Bel, ha volgut fer una valoració en clau tortosina dels resultats de les eleccions al Parlament de Catalunya. Així, Bel ha destacat que CiU és la força guanyadora amb gairebé el 34% dels vots, i ha afegit que la federació nacionalista va guanyar a totes les taules del municipi de Tortosa excepte en una, la del poble de Campredó, on es va imposar ERC. En nombre de vots, a més, ha estat el tercer millor resultat de CiU a la ciutat de Tortosa en unes eleccions al Parlament.

En la mateixa línia, Bel també ha destacat els “bons resultats als pobles de Tortosa, on a Jesús, amb el 39%, els Reguers, amb el 44%, a Bítem amb un 42%, i a Vinallop, amb un 34%, ha tornat a guanyar CiU". "A Campredó hem tret el 31% dels vots”, ha conclòs Bel, qui també ha destacat la important davallada del PSC a Tortosa, que “havia guanyat dos de les tres últimes eleccions al Parlament". El PP també millora resultats, però qui treu molts bons resultats és ERC, a qui Bel ha volgut felicitar públicament. En aquest sentit, quant al nou escenari de govern, Bel s'ha mostrat partidari d'una entesa amb ERC com la que va haver-hi fa cinc anys a l'Ajuntament de Tortosa. "Va funcionar molt bé, n'estic molt satisfet i l'he reivindicat sempre perquè va haver entesa a nivell personal i perquè tots els membres del govern ens vam fer corresponsables", ha afirmat Bel, qui ha demanat "un govern fort, un govern plural, però fort". Amb això, Bel ha remarcat que el possible govern entre CiU i ERC hauria parar compte de no airejar les seues discrepàncies en públic.

3 comentaris:

  1. HA!!!

    claro que si campeon, una gran victoria.
    Podriem dir que ES LA VOLUNTAT DE UN POBLE!

    que no se ens censure per els medis de comunicació, que els mossos no ens torturen i reprimixiguen amb brutalitats o persecucions, que no volem cap desauci. Que estem farts de la trama de corrupcio que el teu partit CIU te a la sanitat publica, de que els nostres fills tinguen que anar amb carmanyoles tenin que pagan igualment al colegi, retallant amb profesors, fent que els meus iaios tinguen que pagar un copago que es injust!!!

    CINIC!

    ResponElimina
  2. Felicitats i enhorabona al partit Hartos.org (Farts.cat) per haver aconseguit 66 vots a Tortosa i 11.675 vots a tota Catalunya. La resta de partits estàn obsoletos. La gent no desperten i sempre acaben votant als partits del sistema.

    ResponElimina
  3. Òndia amb el no antenas. Resulta que cal felicitar a qui l'han votat 11.675 persones a Catalunya. Doncs, el que n'ha tret 20.000, que li haurem de fer, donar-li directament la Presidència de la Generalitat?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta