9 de novembre del 2012

CiU inicia la campanya a l'Ebre amb la 'il·lusió' pel moment històric que viu Catalunya


TORTOSA (Baix Ebre).- La plaça de l'Ajuntament de Tortosa ja llueix els primers cartells per a la campanya electoral de les eleccions al Parlament del 25 de novembre. Una de les candidates ebrenques que ha elegit aquest emplaçament per iniciar la campanya ha estat la primera tinent d'alcalde d'Urbanisme i número 4 de CiU per Tarragona, la tortosina Meritxell Roigé. Unes hores abans, també a la capital del Baix Ebre, Roigé havia presentat, juntament amb els candidats de cada comarca, el programa electoral que la federació té per les Terres de l’Ebre. Així, Roigé ha destacat que “CiU farà actes a tots els pobles i EMDs de les Terres de l’Ebre, des del més petit, Prat de Compte fins al més gran, Tortosa", on el president Artur Mas participarà en el míting central al territori, el proper 13 de setembre a partir de les vuit del vespre, al pavelló del Temple.

"Són les eleccions de la nostra vida. Enfoquem la campanya com sempre: amb el contacte amb la gent, fent el porta a porta. És una campanya que ens la prenem amb la il·lusió que es mereixen els moments que vénen”, ha afirmat Roigé en referència a la cruïlla història en la que es troba Catalunya.

Quant a les propostes per al Baix Ebre, Roigé ha destacat l’aposta per la “via verda, com a patrimoni natural que unirà el Parc Natural dels Ports amb el Parc Natural del Delta. Quant a infraestructures, CiU es compromet a impulsar el Logis Ebre, el desdoblament de la C-12, l’anella viària del Delta i també reclamaran a l'Estat la construcció de l’A7, en el tram entre la Jana i l’Hospitalet de l’Infant. "Dinamitzarem i consolidarem el polígon Catalunya Sud i ampliarem el polígon de les Molines de Deltebre. Defensarem fermament el cabal ecològic del tram final del riu Ebre ”, ha conclòs Roigé.

Per la seua banda, el candidat de la Terra Alta i alcalde de Gandesa, Carles Luz, ha volgut ressaltar la consolidació de la proximitat que han ofert les administracions públiques de la Terra Alta. Quant al programa, CiU aposta per l’ampliació de les hectàrees de reg a Arnes, Horta de Sant Joan i Prat de Comte. "Millorarem la senyalització per promoure més el turisme a la comarca. Pel que fa a infraestructures, es construirà un heliport per donar resposta a possibles emergències i construirem la circumval·lació de la C-43 al seu pas per Gandesa”, ha afegit Luz.

Per la seua banda, l'ampostina Annabel Marcos, candidata pel Montsià, ha remarcat que la gent de CiU seguirà defensant les Terres de l’Ebre. El programa de CiU al Montsià inclou la necessitat d’impulsar el port dels Alfacs i els desdoblament de la C-12, potenciar les ajudes agroambientals en els cultius dels cítrics i l’arròs, i garantir un urbanisme amb criteris de protecció, equitat i sostenibilitat, compatible amb l’explotació del territori per part dels seus ciutadans.

Finalment, el candidat per la Ribera d’Ebre i alcalde de Riba-roja d'Ebre, Antonio Suàrez, ha volgut destacar quare eixos bàsics per al bon funcionament de la comarca: el desenvolupament de la industria, l’agricultura, el turisme i les infraestructures. En aquest sentit, Suàrez ha afirmat que els riberencs necessiten la millora de la C-12 i de l'N-420. Quant a l’agricultura, CiU impulsarà els regadius a tota la comarca. Finalment, el candidat de CiU ha promès un pla de reindustrialització per a la Ribera d'Ebre, així com l'impuls al projecte de navegabilitat del riu Ebre, "com a eix vertebrador del turisme comarcal".

Imatge Ferran Bel a Instagram

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta