21 de novembre del 2012

Cruz Sabaté (PP): ‘No vull ni imaginar la Sénia en una Catalunya independent’



TORTOSA / LA SÉNIA.- Alícia Sánchez Camacho protagonitzarà aquest dijous a Tortosa l’acte de tancament de la campanya del Partit Popular a la demarcació de Tarragona. El míting serà al centre cívic de Ferreries i començarà a dos quarts de vuit del vespre. Al marge de la candidata del Partit Popular a la presidència de la Generalitat, l’acte també comptarà amb el president provincial del PP a Tarragona, Alejandro Fernández; amb el candidat del PP per Tarragona, Rafael Luna, i amb la candidata ebrenca del partit, Cruz Sabaté, que és la número 5 del PP a la demarcació.

Sabaté ha estat la convidada d’aquest dimecres a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, on ha explicat que les perspectives electorals del Partit Popular passen per incrementar el nombre de diputats pel Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. La candidata ebrenca del PP ha explicat que les principals propostes del seu partit per al territori passen per fomentar el turisme; la posada en valor i la promoció dels productes agroalimentaris, i atendre les necessitats de la indústria. De la mateixa manera, també aposten per l’especialització del campus universitari de la URV.

D’altra banda, quant al debat identitari, Sabaté ha lamentat que formacions polítiques com CiU o Esquerra estiguen focalitzant la campanya en el dret a decidir i la independència de Catalunya. En aquest sentit, la número 5 del PP per Tarragona ha negat que la independència siga la solució a tots els problemes que tenen les Terres de l’Ebre i Catalunya. De fet, ha assenyalat que no es vol ni imaginar com seria la seua població, la Sénia, en una Catalunya independent. En aquest sentit, Cruz Sabaté ha revelat que molts empresaris del sector del moble de la Sénia estan tenint problemes a l’hora de comercialitzar els seus productes a la resta d’Espanya, a causa del debat polític sobre la independència.

En la mateixa entrevista, la candidata del PP a les Terres de l’Ebre ha volgut deixar clar que el seu partit defensarà l’aigua del riu, i que també reclama un altre cabal ecològic en el nou pla hidrològic de conca. De la mateixa manera, Cruz Sabaté també ha lamentat que Convergència i Unió estiga posant entrebancs a l’inici de la descontaminació del pantà de Flix, amb una intenció “electoralista” i “partidista”. Segons Sabaté, la neteja de l’embassament de Flix és un projecte positiu per a les Terres de l’Ebre, que té el finançament garantit per part del govern de l’Estat, i que podria perdre els fons europeus si les obres no comencen al més aviat possible.

1 comentari:

  1. si els espanyols no volen comprar productes catalans, en este cas de la Sènia és perquè són uns malalts mentals. Jo seguiré comprant formatges matxecs, i pernils de Terol. Perquè m'agraden i són bons productes. A més els mobles de la Sènia s'han de vendre al món no només Espanya.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta