15 de novembre del 2012

Detenen i deixen en llibertat amb càrrecs el conductor que va atropellar mortalment una veïna a Deltebre


DELTEBRE (Baix Ebre).- Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts passat el conductor que va atropellar una ciclista a la carretera TV-3454 -una veïna de Deltebre de 77 anys- i va fugir. L'home és un altre veí de Deltebre, de 52 anys i de nacionalitat alemanya, segons han informat aquest dijous els Mossos d'Esquadra. Així, se l'acusa dels delictes d'omissió del socors i de conduir sota els efectes de les begudes alcohòliques. L'atropellament es va produir el mateix dimarts pels volts de les sis de la tarda, quan el cotxe que conduïa el detingut va encalçar la bicicleta al quilòmetre 13 de la carretera TV-3454, a la zona del Casal de l'Esport. El conductor del cotxe no es va aturar i va fugir del lloc dels fets. L'home ha quedat en llibertat amb càrrecs després de declarar.

La veïna de Deltebre circulava en bicicleta dimarts a la tarda entre el nucli urbà de la població i la urbanització de Riumar quan va ser envestida per un vehicle. El cotxe que no es va aturar i va fugir del lloc. A conseqüència de la col·lisió, la dona va patir ferides que li van provocar la mort. Al cap d'unes dues hores, els Mossos que portaven l'actuació van ser informats que el conductor del vehicle fugitiu s'havia presentat a les dependències dels Vigilants Municipals de l'Ampolla per manifestar a seua relació amb l'accident.

Els Mossos es van desplaçar a la localitat de l'Ampolla i van comprovar que el vehicle presentava danys a la part davantera, uns danys que es corresponien amb les restes de la carrosseria trobades al lloc de l'accident. De la mateixa manera, el conductor del vehicle també va ser sotmès a les proves d'alcoholèmia i va donar una taxa positiva de 0,44 mg d'alcohol per litre d'aire expirat. Els agents el van detenir per haver provocat l'accident i no haver auxiliat la víctima, i també per conduir en estat etílic. El detingut ha passat aquest dijous a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tortosa, el qual ha decretat la seua llibertat amb càrrecs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta