18 de novembre del 2012

El món local de CiU al Camp i l'Ebre es conjura a Poblet perquè Catalunya siga 'un nou estat d'Europa'


POBLET.- Un total de 350 cinquanta regidors i alcaldes de CiU de la demarcació de Tarragona s’han aplegat aquest dissabte davant del monestir de Poblet, per desplegar dues banderes: una europea i una senyera de 45 metres quadrats cadascuna. Després, a Valls, s’ha celebrat una arrossada que ha comptat amb la presència d’Oriol Pujol i d'Albert Batet, candidat de CiU pel Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, que finalment ha aplegat a més de 600 militants i simpatitzants.

El món local de CiU al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre, acompanyat pel número 3 de la candidatura per Barcelona, Oriol Pujol, s’ha reunit aquest dissabte al matí, al monestir de Poblet, per donar suport al procés iniciat perquè Catalunya sigui un nou estat d’Europa. Aquest acte "d’alt contingut simbòlic" s’ha celebrat en un espai declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

El cap de llista de CiU pel Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, Albert Batet, ha explicat que amb l'acte han volgut “defensar el nostre poble, les nostres ciutats i el projecte nacional de CiU, i ho fem des de la primera línia de la política, els municipis”. "Venim a Poblet, símbol de la identitat nacional de Catalunya, a on hi ha enterrats els nostres reis, i on es va formar la Catalunya nova, un pilar fonamental de la nostra història i la nostra cultura”. Batet també ha agraït “el gran esforç que fan tots els regidors i alcaldes” i ha demanat reivindicar ben alt i ben fort: “Som una nació, volem ser un nou Estat d’Europa”.

Imatge CiU

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta