28 de novembre del 2012

El PP no trencarà els pactes amb CiU a Ulldecona i el Montsià



ULLDECONA (Montsià).- La presidenta del Partit Popular al Montsià, la ulldeconenca Isabel Salas, ha garantit aquest dimecres que a hores d’ara els pactes amb CiU no corren perill ni al Consell Comarcal del Montsià ni a l’Ajuntament d’Ulldecona, si finalment la federació nacionalista acabés tancant un acord de govern amb Esquerra a la Generalitat. Durant una entrevista a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, Salas ha assenyalat que en el cas d’Ulldecona van deixar molt clar que el pacte de govern no era ideològic, sinó per governar el municipi. Per tant, la regidora d’Ulldecona ha afirmat que, com a mínim per part del Partit Popular, no es plantegen el trencament del pacte amb els independents i amb CiU. De fet, ha advertit que, si la federació nacionalista optés per fer un govern amb els republicans de Més Ulldecona, això acabaria afavorint el Partit Popular en les properes eleccions municipals.

D’altra banda, Salas ha fet una valoració molt positiva del creixement obtingut pel Partit Popular a la comarca del Montsià en les eleccions al Parlament del passat 25 de novembre. Així, tot i que ha reiterat que els comicis eren innecessaris, i que Artur Mas ha estat un “irresponsable” per haver-los convocat, la presidenta del PP al Montsià ha destacat els bons resultats obtinguts en poblacions com Amposta o Godall. Però sobretot a la Sénia, on la candidata ebrenca del PP, la senienca Cruz Sabaté, va aconseguir que el Partit Popular fos el partit més votat en el seu municipi.

En la mateixa entrevista, la presidenta del PP ha donat per fet que CiU acabarà pactant un govern estable amb Esquerra a la Generalitat. De fet, Salas ha sentenciat que si convergents i republicans no assoleixen una entesa per governar junts Catalunya és perquè Esquerra té por de governar en l’actual context de crisi econòmica i retallades. De fet, ha qüestionat la capacitat de gestió dels republicans, tant a Ulldecona com a Catalunya.

1 comentari:

  1. ;-) No si Ziu sent bufar el vent i s'arrasara als braços del PP. INdePPencia és la paraula que Mas no ha dit mai. Ni dirà.
    Avui l'Oriolet (ERC) ha cantat, i els seus cants li han donat peus i cames a la dreta Neo-Lliberal, no n'aprendran mai. Tampoc es que tinguen massa camp el davant.
    De moment $Catalunya continua en les mans de la dreta més dretana. I no hi ha més color.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta