7 de novembre del 2012

El PSC apunta que és la Generalitat qui hauria de comprar la clínica Terres de l’Ebre



TORTOSA (Baix Ebre).- El grup municipal del PSC ha tornat a qüestionar aquest dimecres la viabilitat de l’adquisició de la clínica privada Terres de l’Ebre per part de l’Ajuntament de Tortosa. Durant una entrevista a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, la regidora socialista Dolors Bel ha recordat que fa uns dies el PSC ja va comparèixer al costat dels grups d’Esquerra i d’Iniciativa-Entesa per Tortosa, per manifestar la seua posició inicial sobre l’operació. Però Bel ha anat més enllà i, tot i que ha defensat la necessitat de conservar els 121 llocs de treball que el centre té actualment, ha remarcat que l’adquisició de la clínica Terres de l’Ebre encara els està despertant més dubtes. La regidora del PSC ha remarcat que el govern municipal de CiU només els ha presentat un protocol d’intencions, i ha anunciat que els socialistes han demanat més informació sobre la viabilitat econòmica del projecte, i sobre la necessitat que siga l’Ajuntament qui acabe comprant la clínica. Segons Bel, l’adquisició de la clínica Terres de l’Ebre hauria de ser assumida per la Generalitat.

En la mateixa línia, la regidora del PSC ha alertat que l’anunci de la compra de la clínica Terres de l’Ebre per part de l’Ajuntament de Tortosa s’ha fet en un període preelectoral, pocs dies abans de les eleccions catalanes del 25 de novembre. Així, Bel ha recordat que el govern municipal de CiU també va presentar l’inici de les obres del complex d’aigües de Tortosa unes dies abans de les passades eleccions municipals. En aquest sentit, Bel ha entrat a valorar el retard acumulat en la represa de les obres de les noves piscines de Tortosa. Així, la regidora del PSC ha lamentat la falta d’informació sobre la reformulació del projecte del complex d’aigües.

En la mateixa entrevista a Primera Columna, la regidora socialista Dolors Bel ha valorat altres qüestions de l’actualitat municipal de Tortosa, com la necessitat d’acabar les obres del pla d’emergència del projecte de descontaminació de Flix abans de l’inici de la retirada de fangs tòxics. En aquest sentit, Bel ha recordat que el ple va aprovar dilluns una moció de CiU amb una esmena del PSC, la qual també reclama les obres pendents a càrrec de l’Agència Catalana de l’Aigua, i no només les que ha d’assumir el govern de l’Estat a través de l’empresa pública Acuamed.

1 comentari:

  1. http://www.rtve.es/alacarta/videos/television/una-antena-patio/673687/

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta