20 de novembre del 2012

El PSC detecta que desapareixen pancartes electorals a Tortosa, excepte les de CiU

TORTOSA (Baix Ebre).- El regidor del PSC a l'Ajuntament de Tortosa, Enric Roig, a més d'altres militants socialistes, han denunciat aquest dilluns a la nit la desaparició de diverses pancartes electorals del PSC i d'altres partits en diversos llocs del municipi. En canvi, només han sobreviscut les pancartes de la campanya d'Artur Mas (CiU), amb el lema 'La voluntat d'un poble'. A través del seu perfil a la xarxa social de Twitter, Roig ha advertit, com a mínim, de la retirada de les pancartes electorals dels socialistes de la tanca de l'estació de trens de Tortosa, de la plaça de la Unió i del poble dels Reguers, a més del trencament dels cartells amb Pere Navarro (PSC) del carrer Cervantes. El regidor del PSC ha suggerit que els altres partits estan sent víctimes d'un "joc brut" per part de gent propera a CiU, en la recta final de la campanya política per les eleccions al Parlament del 25 de novembre.

Imatge Enric Roig, a Twitter

4 comentaris:

  1. jejeje, és curiós. No vull dir que els demès partits siguen honrats, però en lo tema de la corruptela, CIU juga a la champions league.

    ResponElimina
  2. És probable que pugui haver succeït aquest fet en alguna intencionalitat concreta. A Tortosa succeeixen fets que deixen molt que desitjar.

    Pel que fa al govern del municip; només cal que vegem l'actitud del senyor alcalde i alguns dels seus regidors en les sessions plenàries xulesca en molts casos; intentant demostrar un aires de superioritat visible- el govern dels MILLORS en deute públic-. O el descrèdit a l'oposició titllant en algun cas de "pobresa intel·lectual" algunes de les intervencions quan es qüestiona la governabilitat de la ciutat.

    En la situació que atrevessem avui és més necessari que mai la participació democràtica, la necessitat de diàleg i discusió, de campanyes netes, etc. La política ha de ser un exemple per al carrer. I si és certa la noticia, avui existeix un problema a la ciutat de Tortosa.

    ResponElimina
  3. Osti tu, Cinto. Quins vells records ( la granera ). Ja veig que no és el mateix però. O ha caigut del cavall, clar.
    A més del que dius, Cinto, Cinto, Cinto, sobre la cosa local, des de diferents tribunes públiques i personals, que els seria exigible una certa actitud, imparcial sí, però crítica en defensa de la pulcritud, formes i honestedat democràtica més enllà de simpaties personals, estan immersos en el monotema i en la defensa dels qui el defensen.

    ResponElimina
  4. TE MANIPULAN.
    SI VOTAS A LOS DE SIEMPRE COMO QUIERES CAMBIAR EL SISTEMA??
    Desde 1978 los primeros partidos que entraron al parlamento PP PSOE IU CIU PNV y compañia, han creado una legislación electoral, no para los ciudadanos, sino para garantizarse ellos la alternancia en el poder. Se reparten cada trimestre más de 19 millones de euros en subvenciones solo para los partidos parlamentarios. Controlan los medios de comunicación públicos, y la mayor parte de los medios de comunicación privados, como los 11,8 millones que la Generalitat ha repartido en 2011. Si no nos unimos sumando electoralmente no podremos cambiar el Sistema. Vota Hartos.org , vota Farts.cat
    + info:
    http://www.hartos.org/

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta