14 de novembre del 2012

El PSC de l'Ebre dóna suport a la vaga general del 14-N i suspèn tots els actes de campanya electoral


TORTOSA (Baix Ebre).- El PSC de l'Ebre s'ha sumat a la vaga general convocada pels sindicats aquest 14-N, i aturarà la campanya electoral durant tot aquest dimecres, 14 de novembre. La candidata, Núria Ventura, participarà tant en la concentració del matí a la plaça del Bimil·lenari, a les 12 del migdia, com en la manifestació de la tarda, que sortirà a les 18 hores des de la plaça del Carrilet de Tortosa. "Avui els ciutadans del nostre territori pateixen més retallades, més pobresa, amb un 38,7% de la població en risc d'exclusió social,  i tenen menys protecció social, per aquest motiu donem suport a la vaga", ha manifestat Ventura, que aquest dimarts ha presentat al mercat d'Amposta les propostes del PSC per al sector agroalimentari. La dirigent socialista ha afegit que les polítiques d'austeritat de CiU i PP fan que avui les Terres de l'Ebre tinguin 16.000 persones a l'atur. "Lluitem contra aquestes retallades que són ideològiques, i contra la reforma laboral aprovada per tots dos partits que és una greu involució en els drets aconseguits".

De la mateixa manera, Solidaritat també ha anunciat que suspèn els actes electorals previstos per aquest 14-N tant a Tortosa com a Badalona.

Imatge PSC Terres de l'Ebre

2 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Ara criden a la vaga per pur electoralisme. No oblidem que van ser ells els que van iniciar el Cop d'Estat Financer al maig del 2010. També els que al 2011 van pactar a esquenes del poble una modificació de la Constitució per prioritzar el pagament del deute a la banca que va unflar la bombolla immobiliària.

    Ni populars, no convergents ni socialistos.

    Jordi M.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta