29 de novembre del 2012

El PSC porta fins al ple de Tortosa el debat sobre el dret a l'habitatge

TORTOSA (Baix Ebre).- El grup municipal del PSC a Tortosa ha entrat una moció al registre de l'Ajuntament, perquè es puga debatre i ser sotmesa a votació en el ple ordinari del proper dilluns, 3 de desembre, en favor de garantir el dret a l’habitatge. La moció insta a trobar solucions immediates i efectives als problemes que sacsegen a la ciutadania, com és la situació que s’està produint al voltant dels processos de desnonaments de famílies dels seus habitatges habituals.

La moció proposa, entre d'altres, una reforma en profunditat de la Llei Hipotecària; donar suport a iniciatives parlamentàries, com la ILP per a la regulació de la dació en pagament, la paralització dels desnonaments i el lloguer social, i instar al govern de la Generalitat a posar en marxa de forma urgent un Programa d’Atenció a les persones desnonades, i a establir un marc estable de coordinació amb les administracions locals.

Cal reaccionar de forma contundent i immediata garantint que les conseqüències de la crisi no recaiguin sobre la part més vulnerable del contracte hipotecari, les famílies”, ha assenyalat el portaveu del grup del PSC, Antoni Sabaté, tot recordant que les polítiques d’habitatge són garantia de cohesió social en temps de crisi.

Imatge La Rosa de Tortosa

1 comentari:

  1. I que tal coses concretes a nivell municipal, com el compromís de que la policia local no col·labori en desnonaments, o el congelament de plusvalues i impostos als afectats?
    O la revisió de contractes amb entitats que desnonin families?
    Si us voleu rentar la cara per anys de col·laboració amb els bancs i bloqueig de les iniciatives d'altres partits o de la societat i la PAH, aquestes idees crec que són les més útils i urgents a nivell local.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta