5 de novembre del 2012

El PSC prepara una campanya amb més de 80 actes a l'Ebre i un míting central de Navarro el 12 de novembre a Tortosa


TERRES DE L'EBRE.- El PSC ha anunciat aquest dilluns que farà més de vuitanta actes a les Terres de l'Ebre per a les eleccions del 25-N, en una campanya de proximitat que s’encetarà amb la conferència-col·loqui “La Solució Federal”, a càrrec de l’expresident d’Aragó i portaveu del PSOE al Senat, Marcel·lí Iglesias, el proper dijous a l’Aula Magna del campus de la URV, a partir de les 19.30 hores. D'altra banda, l’acte central del PSC a l'Ebre, que comptarà amb la presència del candidat a la presidència de la Generalitat, Pere Navarro, es realitzarà el dilluns dia 12 de novembre, a les 19.00 hores, al pavelló firal de Tortosa.

“Serem la teua veu al Parlament”. Aquest és un dels principals compromisos que  ha adquirit aquest dilluns la candidata ebrenca del PSC, Núria Ventura, amb l'objectiu de treballar per la igualtat no només d’oportunitats individuals, sinó també territorials, "després que CiU hagi desatès completament el territori al llarg dels dos darrers anys". Per apropar la presa de decisions al territori, els socialistes s’han compromès a "recuperar la vegueria de l’Ebre".

En aquest sentit, la candidata socialista ha fet públics els 10 compromisos de cara als propers comicis, posant especial èmfasi en la recuperació econòmica i la garantia del manteniment dels serveis públics. Per als socialistes, un de les principals és la lluita contra la pobresa, “molt especialment la que afecta als infants, garantint que tots els xiquets i xiquetes facin com a mínim una menjada al dia”. A les Terres de l’Ebre, les xifres “són escandaloses”, segons que ha remarcat Ventura, amb un 36,8% de la població en risc d'exclusió social. De la mateixa manera, "ferma" és també la posició del PSC d’eliminar mesures injustes com l’euro per recepta, defensar el sistema públic de salut, i apostar clarament per una educació pública i de qualitat.  "I, sobretot, el compromís per fer front a l’atur, que en els dos darrers anys ha augmentat en 4.000 persones a les Terres de l’Ebre, i avui són més de 16.000 persones les que no tenen feina", han destacat des del PSC. “Aprovarem un pla de xoc contra l’atur i impulsarem polítiques actives d’ocupació en col·laboració amb els ajuntaments”, ha detallat Ventura. Un desenvolupament econòmic que passa, sobretot, per potenciar clústers econòmics al territori, com l’agricultura, l’alimentació, l’aqüicultura, el moble, les energies netes i el medi ambient. "També apostant per la recerca i la innovació", i per prioritzar les inversions en les infraestructures necessàries, com ara l’A-7 i el Corredor del Mediterrani.

"Treballarem amb seny i ambició”, ha emfatitzat Ventura, que ha detallat que la campanya dels socialistes a l’Ebre serà sobretot de proximitat, mobilitzant la militància i apostant pel contacte directe amb la ciutadania, amb més de vuitanta actes a les quatre comarques de l’Ebre. “Volem exposar les nostres propostes, però sobretot escoltant a les persones que estan patint les conseqüències de la crisi; als que no poden fer front a les hipoteques dels seus pisos; als que no poden pagar la tarifa de la llum; als que no han pogut comprar el material escolar; als joves aturats, o als que no han pogut pagar la matricula universitària”, ha conclòs la candidata ebrenca del PSC.

Imatge PSC Terres de l'Ebre

2 comentaris:

  1. El corredor del mediterrani i l'A7 s'hagués pogut fer amb el govern de ZP, no? Però suposo que la demagògia sociata, sempre els dona bon resultats.

    A mi m'agradaria saber en qui es volen federar, perquè no veig a Valladolid, Cuenca o Almeria molta gent demanant el federalisme, i el seu model d'Espanya és semblant al del PP, C's i la PxC

    ResponElimina
  2. Pel que fa a lA'7, efectivament, s'hagués pogut fer, sempre que -com sempre- natros, aquí, no haguéssim marejat tant la perdiu. Tots. Ara Font de quinto, ara més cap a la costa ( Amposta ) ara més cap a Tortosa................Ja dic: com sempre.
    Pel que fa al federalisme que no veus. Ves en compte que no n'hi hagin més que de favorables a la independència ( vull dir allà ).......Seria lògic. O tampoc ? . De moment, Mas ja ha dit que el manifest dels 300 favorables al federalisme el veu positiu Ui, ui, ui. Ara no, però no ho oblideu, el primer en voler una corda o ferro, encara que sigui roent, on agafar-se serà Mas. Encara que sigui per dir: Veieu, com ha servit anar-me'n al monte.....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta