12 de novembre del 2012

El PSC reclama un altre cabal ecològic i aposta per l'economia verda


XERTA / TIVENYS (Baix Ebre).- El PSC ha aprofitat el dia en què s'acabava la presentació d'esmenes al nou pla de conca per refermar el seu compromís en defensa del riu i per la seua protecció. La candidata dels socialistes ebrencs ha reclama aquest dilluns que es fixe el cabal ecològic d’acord amb la proposta de la Comissió per la Sostenibilitat de les Terres de l’Ebre, i ha instat de nou el govern espanyol perquè modifique la proposta de cabal ambiental del riu marcada per la CHE. "La proposta de 3.000 hectòmetres cúbics anuals és clarament insuficient i és una greu amenaça per la pervivència del Delta", ha dit Ventura, durant una visita a l'Assut de Xerta i Tivenys.

A l’acte de l’agenda verda del PSC hi han estat presents la presidenta del PSC de l’Ebre, Maria Beltran, i alcaldes socialistes de les Terres de l’Ebre. En aquest sentit, el programa electoral socialista per a les properes eleccions al Parlament aposta per l'economia verda, "un dels sectors amb major potencial per generar ocupació". Segons ha explicat Núria Ventura, "el desenvolupament d'aquests nous sectors, energies renovables, depuració d'aigua i residus, i la investigació derivada d'aquest sector, pot arribar a generar a la nostra província 2.500 llocs de treball".

Imatge: PSC Terres de l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta