28 de novembre del 2012

El Tribunal Suprem denega el recurs d'Ascó i Yebra que demanava suspendre l'MTC de Villar de Cañas

ASCÓ (Ribera d'Ebre).- La secció tercera de la sala del contenciós-administratiu del Tribunal Suprem ha emès una resolució en què desestima el recurs presentat el passat mes de març pels ajuntaments de Yebra (Guadalajara) i Ascó (Ribera d'Ebre), en contra de l'acord del Consell de Ministres del 30 de desembre del 2011, pel qual es va aprovar la instal·lació del Magatzem Temporal Centralitzat (MTC) de residus nuclears a la població de Villar de Cañas (Conca). De fet, en un escrit del passat 2 d'octubre, els dos ajuntaments havien reclamat també la suspensió cautelar del mateix acord del Consell de Ministres. Els municipis de Yebra i Ascó eren els preferits de l'AMAC, l'entitat que agrupa els ajuntaments en àrees amb centrals nuclears, per acollir tant l'MTC com el seu centre tecnològic associat. Però segons la resolució del Tribunal Suprem, les raons al·legades pels dos ajuntaments per demanar la suspensió cautel·lar són "insuficients", tenint en compte l'interès general de la instal·lació. A més, l'auto també argumenta que els ajuntaments no han afirmat en els seus recursos que se'ls estiga provocant un perjudici irreparable o de difícil resolució.

1 comentari:

  1. NOTICIA DE ULTIMA HORA: La Sra Angela, de Pinto, electrosensible y enferma por las radiaciones de una antena de telefonia, se acaba de suicidar, todo ello por culpa de la pasividad de los políticos y de las autoridades sanitarias; la Sra Angela ha sido victima de Terrorismo de Estado.

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=307923959323030&set=p.307923959323030&type=1&theater

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta