22 de novembre del 2012

Els consellers de la Terra Alta renuncien a la paga extra de Nadal i es rebaixen un 7% les indemnitzacions


GANDESA (Terra Alta).- El ple del Consell Comarcal de la Terra Alta ha aprovat per unanimitat la renúncia a la paga extraordinària de Nadal dels consellers amb dedicació exclusiva i parcial. La partida que estava destinada a aquestes remuneracions i que, amb la mesura, no en farà ús l'ens, ascendia a un import total de 8.043,20 euros. Així mateix, el ple ha aprovat la renúncia del 7% de les indemnitzacions que reben la resta de consellers comarcals que formen el plenari de la corporació, en concepte d'indemnitzacions per assistències. El govern de CiU i PP ha justificat la mesura per considerar oportú equiparar les condicions retributives dels càrrecs polítics que tenen dedicació amb la de funcionaris i treballadors.

En el cas dels consellers que reben indemnitzacions per assistències, la retallada del 7% s'aplicarà en el darrer abonament de l'any en curs. Els romanents generats per aquestes renúncies de retribucions i indemnitzacions per part dels consellers comarcals es destinaran a actuacions d'assistència benèfica en l'àmbit comarcal.

Via ACN
Imatge Ribera on Line

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta