30 de novembre del 2012

Els danys del aiguats del 17-N a Ulldecona superen els 300.000 euros

ULLDECONA (Montsià)- L’alcalde d’Ulldecona, Celestí Hervàs, ha avançat aquest divendres, durant el seu pas per l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, que la reparació dels danys materials que els aiguats del passat 17 de novembre van provocar a la xarxa de camins del municipi podria superar els 300.000 euros. Aquesta és l’avaluació dels danys que han calculat en un primer moment els serveis tècnics de l’Ajuntament d’Ulldecona. Amb tot, després d’una visita del director dels serveis territorials d’Agricultura, Pere Vidal, i de la directora territorial de Governació, Rosa Peig, a Ulldecona han pogut constatar que potser han fet curt en aquesta valoració. En aquest sentit, Hervàs ha afirmat que l’actuació que ara farà el Consell Comarcal del Montsià amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona ajudarà a millora la situació dels camins, ja que són molts els veïns i pagesos que no poden accedir a les seues finques en època de collita dels cítrics i de l’oliva.

 D’altra banda, Hervàs ha explicat que fa pocs dies la cimentera Cemex els va fer una demostració, en un acte promocional a Deltebre, d’un nou sistema de pavimentació de camins rurals. Una solució que incorpora formigó en el procés de reparació dels camins municipals, i que sobretot pot esdevenir una sortida de negoci per a la multinacional, just ara que travessa dificultats econòmiques i ha d’acomiadar 136 persones de la planta d’Alcanar.

Imatge Ajuntament d'Ulldecona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta