7 de novembre del 2012

Els regidors de Móra d'Ebre renuncien a la paga de Nadal, en solidaritat amb el personal de l'Ajuntament


MÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- El ple de l'Ajuntament de Móra d’Ebre ha aprovat aquest dimecres al vespre les noves taxes i preus públics per al 2013, que han quedat congelats per al proper exercici. Les modificacions aprovades només afecten algunes ordenances, i són canvis de tipus conceptual. En cap cas, segons l'Ajuntament morenc, s’han alterat les quantitats econòmiques de les taxes i els preus públics de les ordenances. La modificació de les ordenances s'ha aprovat amb vuit vots a favor i cinc abstencions.

A banda, el ple també ha aprovat que els regidors de Móra d'Ebre no cobrin la paga extraordinària de Nadal, amb l'objectiu d'equiparar les retribucions dels membres de la corporació amb els sous del personal de l'Ajuntament. I és que l'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol, ha proposat als regidors renunciar a la paga extraordinària, en solidaritat amb els funcionaris i el personal laboral de l'Ajuntament, que han vist com la paga extraordinària de Nadal quedarà immobilitzada.

Finalment, també s'han aprovat les bases del concurs i l'inici de recepció de projectes per al nou edifici polivalent que Móra d'Ebre impulsa a la zona del Barranc de les Moreres. El projecte preveu que l'edifici puga albergar una sala polivalent de gran capacitat, amb un àrea de restauració, un casal municipal i la futura seu del Museu d’Art Modern de les Terres de l’Ebre; a més de qualsevol altre equipament que l’Ajuntament de Móra d’Ebre consideri escaient per al municipi, i que vindrà finançat a través de la iniciativa privada. Els promotors interessats en el projecte tenen 45 dies per poder presentar les seues propostes a l'Ajuntament.

A més, el ple de l'Ajuntament ha aprovat per la via d'urgència el document d'al·legacions que Móra d'Ebre presentarà per reclamar un altre cabal mediambiental per al tram final del riu. El document conté 14 al·legacions consensuades amb altres ajuntaments del territori, entre ells el de Tortosa, i a més recull les recomanacions i propostes fetes des de la Comissió de Sostenibilitat i per la Plataforma en Defensa de l’Ebre.

Imatge Ajuntament de Móra d'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta