22 de novembre del 2012

Garcia Celma (SI): ‘No tindrem vegueria fins que siguem independents’



TORTOSA (Baix Ebre).- Solidaritat Catalana per la Independència confia en aconseguir almenys un diputat per la demarcació de Tarragona, en les eleccions al Parlament del proper 25 de novembre. La coordinadora de Solidaritat a les Terres de l’Ebre, Caritat Garcia Celma, ha afirmat aquest dijous que tant Tortosa com la resta del territori tindrien més oportunitats de desenvolupament, si Catalunya assolís la sobirania plena i disposés dels 16.500 milions d’euros que cada any se’n van a Espanya i no tornen com a inversions. Així, durant el seu pas per l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, la també número 2 de Solidaritat per la demarcació de Tarragona ha demanat més realisme als partits, a l’hora de prometre millores en infraestructures, si Catalunya encara no compta amb més finançament.

En qualsevol cas, Garcia Celma ha detallat les principals propostes de Solidaritat per a les Terres de l’Ebre. Així, a banda de la millora de les vies de comunicació, tant carreteres com serveis ferroviaris, la candidata ebrenca de Solidaritat ha remarcat que també aposten pel tancament de les centrals nuclears i per l’ús de les energies renovables. Finalment, a Solidaritat defensen el cabal ecològic per al riu Ebre i la creació de la vegueria. En aquest sentit, Garcia Celma ha sentenciat que la vegueria de les Terres de l’Ebre no serà una realitat fins que Catalunya siga independent. 

D’altra banda, Garcia Celma ha afirmat que el joc brut que està pràcticament el govern de l’Estat per deteriorar la imatge d’Artur Mas tot esquitxant-lo amb presumptes casos de corrupció, pot fer que CiU no puga assolir la majoria absoluta que reclama l’actual president de la Generalitat. De la mateixa manera, la número 2 de Solidaritat per Tarragona ha afirmat que el seu partit és molt incòmode per a CiU i per a determinats grups mediàtics que li donen suport. Segons Garcia Celma, aquesta situació la contraresten amb la presència activa de Solidaritat a les xarxes socials i gràcies a la implicació de la militància en la campanya. 

1 comentari:

  1. Vols dir?
    Si amb la independència manen los mateixos que sempre..... "nastis de plastis"

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta