26 de novembre del 2012

Joan Forcadell, medalla de Turisme i Cinta Curto, al programa 'Cuines' de TV3

TORTOSA (Baix Ebre).- El restaurador tortosí Joan Forcadell ha estat guardonat per la Generalitat de Catalunya amb una de les sis Medalles del Turisme de Catalunya en la seua edició 2012. Aquests guardons reconeixen a professionals, entitats i empreses del sector que han contribuït amb el seu esforç al desenvolupament del turisme a Catalunya. La distinció ha estat lliurada aquest dilluns en un acte al Palau de la Generalitat, al qual han assistit l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel; el regidor de Turisme de l'Ajuntament de Tortosa; Alfredo Ferré; el delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarés, i la directora dels Serveis Territorials d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l'Ebre, Mercè Miralles. L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha valorat molt positivament aquesta distinció al conegut restaurador tortosí, i l'ha considerat un merescut reconeixement a la seua trajectòria i per la contribució feta al desenvolupament del turisme a la ciutat de Tortosa i al territori de les Terres de l'Ebre.

D'altra banda, una altra restauradora de la ciutat, Cinta Curto, del restaurant Paiolet, també de Tortosa, participa des d'aquest dilluns en el programa 'Cuines' de TV3.En aquest cas, la cuinera ha elaborat un plat d'aperitius d'anguila.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta