14 de novembre del 2012

Joan Maria Roig: ‘La vaga general no hauria d’influir en les eleccions’

AMPOSTA (Montsià).- L’exalcalde d’Amposta, el convergent Joan Maria Roig, ha volgut aprofitar aquest dimecres el seu pas per l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre per valorar la jornada de vaga general que s’ha convocat a l’Estat espanyol i en diversos països d’Europa. Segons Roig, aquesta jornada “legítima” de vaga general no hauria d’influir en les eleccions al Parlament del 25 de novembre, més enllà dels arguments a favor o en contra de la convocatòria que han fet els sindicats. En aquest sentit, Roig ha remarcat que està a favor dels motius que han exposat els sindicats catalans i espanyols per protestar en contra de la situació política i econòmica actual. Però Roig ha assenyalat que es podrien haver buscat altres vies de mobilització diferents a la vaga general del 14-N. De fet, el també exsenador per Convergència i Unió ha recordat que hi ha molts països d’Europa en què els sindicats no han optat per sumar-se a la vaga general.

1 comentari:

  1. Als seus 64 anys ha dit " la gent gran em diu, ai full meu " ..........que graciós.
    Parla de la mamella. Tu segur que no la perdràs la mamella veritat ? Ni amb la situació actual ni en futures.
    Tens més cara que esquena. No és xantatge emocional dir que les pensions, no tan sols no perillen ( cosa que jo no dic ) sinó que pujarien ?.
    I entre mig de tot: " Potser si que " mejor juntos " però d'una altra manera ". Llavors ?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta