9 de novembre del 2012

La candidatura de CiU comença 'un nou camí cap a la llibertat' al costat del riu Ebre a Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- El cap de llista de CiU per Tarragona, Albert Batet, i la candidata de la federació nacionalista per les Terres de l'Ebre, Meritxell Roigé, a més de la resta de membres de la llista de CiU a la demarcació, han participat aquest migdia en la lectura d'un manifest electoral, en un acte públic davant del mercat municipal de Tortosa. La lectura del manifest, titulat Iniciem un nou camí cap a la llibertat, ha estat el primer acte oficial de campanya de CiU al Camp i l'Ebre, al marge de l'enganxada de cartells de la mitjanit de dijous a divendres. L'acte l'ha començat Roigé, qui ha donat la benvinguda a Tortosa a la resta de la llista. La diputada tortosina, ara candidata a la reelecció, ha afirmat que les del 25-N són "les eleccions més importants de la història del país".

El manifest electoral de CiU, llegit pel cap de llista Albert Batet, defensa el nou projecte de país que demana la societat catalana. "Davant el moment històric que estem vivint, necessitem una majoria excepcional per donar al món un missatge clar i inequívoc d'afirmació, de llibertat i d'emancipació nacional", ha llegit Batet. En acabar l'acte, tots els membres de la llista de CiU per Tarragona s'han fet una foto de campanya al costat del riu Ebre al seu pas per Tortosa.


Imatge CiU Terres de l'Ebre

4 comentaris:

  1. ... a la riba del riu Ebre i sota l'atenta mirada de Franco, dictador de qui no ens hem atrevit a treure el seu monument encara que va morir fa 35 anys .....
    Sort de l'independencia, que suposo que hi ha pocs paisos independents al mon que aguanten els restos de dictadors d'un altre pais!

    ResponElimina
  2. Una foto que queda molt bé, sobretot gràcies a la inversió del malvat Estat espanyol en la façana fluvial.

    ResponElimina
  3. Gutijaume, tens raó: "el malvat estat espanyol".
    Tot això ho dic suant-me la polla CiU ja que es l'equivalent neo-lliberal del PP a Catalunya, com bé saps.
    Sobre la barana del riu, tu pos saber, si ho preguntes als teus antecessors, quants anys fa que esta barana estava en un estat més que lamentable i l'estat ha estat passant de tot anys i anys i més anys.
    No saps, per exemple, que el mur de la banda dreta del riu que s'havia de fer a finals de l'alcaldia de Beguer, i que va ser licitat i adjudicat, encara esta per a fer ja que la inòpia i estultícia local i estatal ho han consentit.
    Que els cabals que es miden a les estacions d'aforament son merament imaginaris ja que no hi ha transparència en l'administració estatal. També que enguany han vulnerat les seves normes estatals deixant per sota dels 100 m3/s el cabal a Tortosa.
    Etc, etc, etc .... no ens estima l'estat, i no ens estima la generalitat que te també una llista de manca d'actuacions total, p.e. en el cas de Flix.
    Al respecte, quants fa que es repeteix, any darrera any, la mateixa xifra de 100 milions per a Flix en els pressuposts i no arriba ni un duro?
    Tant m'hi fot PP com CiU, sou gossos amb els mateixos collars. Us copieu les retallades... i sotmeteu al poble a la misèria continua.
    Au, a desmamar muts!

    ResponElimina
  4. I jo afegiria una altra cosa... Quan arriben les eleccions sempre se tiren els trastos, la dreta espanyola i la dreta catalana, ens volen fer creure que són antagonistes, un teatre molt ben meditat, radicalitzant el missatge sense escrúpols i de forma temerària per anar pescant vots. I ja sabem que sol passar al dia següent de les eleccions, totes dues dretes fan l'amor d'una manera desaforada i luxuriosa. La història és la millor consellera i aquesta història ja l'hem vista massa vegades.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta