5 de novembre del 2012

La JE Flix, primer club de futbol independentista de Catalunya


FLIX (Ribera d'Ebre).- La Joventut Esportiva Flix és el primer club de futbol de Catalunya que durà el logotip de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) a la seua samarreta. Així ho ha dedicit aquesta tarda, en una assemblea extraordinària del club que s'ha celebrat al casal Sant Jordi de Flix, i en què s'ha aprovat per 61 vots a favor, dos en contra i tres nuls la proclamació de la JE Flix com a "club per la independència". En la convocatòria d'aquesta assemblea, la junta exposava que ha arribat l'hora de mostrar la identitat "com a club d'un país que vol decidir per ell mateix”, i que “és un altre pas més per poder competir amb sel·leccions catalanes”. L'estrena de la samarreta independentista de la JE Flix està prevista per diumenge que ve, en el partit que disputarà a casa contra l'Atlas de Tortosa, a tres quarts de quatre de la tarda.

L'aprovació està vinculada amb un conveni amb Flix per la Independència, la secció local de l'Assemblea Nacional Catalana, en què s'acorda dur el logotip de l'entitat a la part davantera de la samarreta, i l'estelada a la part posterior. És a dir, igual que el Club Patí Vic, el primer club esportiu en fer-ho. D'aquesta manera, el club flixenc serà el primer equip de futbol de Catalunya que lluirà el logotip de l'ANC.

Imatge Mestres / JE Flix


2 comentaris:

  1. Estos lo que volen és jugar amb el Barça i l'Espanyol la futura Lliga Catalana de Futbol. I equiparar sous amb ells imagino ;)

    ResponElimina
  2. I contra el podrid a la champions....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta