27 de novembre del 2012

'La Riera' de TV3 situa l'estadi municipal de Tortosa al carrer Enric Bayerri

TORTOSA (Baix Ebre).- Un dels protagonistes de 'La Riera', la popular sèrie de Televisió de Catalunya, ha viatjat aquest dimarts fins a Tortosa, tot i que els espectadors tortosins han notat de seguida que alguna cosa no lligava. I és que la sèrie de TV3 ha situat l'estadi municipal al carrer Enric Bayerri. Una errada d'emplaçament que Ildefonso García no ha dubtat a denunciar a través de Facebook, ja que aquest carrer no es troba al barri de Ferreries, on hi ha l'estadi municipal de Tortosa, sinó al costat de l'Ajuntament, on hi ha l'edifici de Correus.

L'escena s'ha produït quan la Judit ha demana a en Ricard que buide la casa d'en Roger Prats, i ell hi veu una ocasió per ajudar en Santi. En aquest moment, a partir del minut 17 del capítol 590, els espectadors de TV3 han vist diverses imatges del castell de la Suda, del senyal de trànsit que marca l'inici del nucli urbà de Tortosa, i també del pont de l'Estat sobre el riu Ebre. Tot seguit, apareix el camp de futbol amb la placa del carrer Enric Bayerri, com els que utilitza l'Ajuntament de Tortosa per retolar el carrers. Els dos homes passegen pel costat de l'estadi mentre parlen, i fins i tot es pot llegir "Tortosa" en una de les tanques de la publicitat del camp de futbol.

"Per una vegada que ens trauen, la caguen!", ha lamentat García al perfil de Zona de Fumadors. En realitat, els responsables de 'La Riera' han fet passar un altre camp de futbol com si fos l'estadi municipal de Tortosa.


4 comentaris:

  1. En favor de "La Riera" trencare una llança, puc afirmar que l'actor Ramon Vila,que interpreta al Ricard Pereira el van tenir de vacances a Tortosa el pasat estiu amb la seva familia.

    ResponElimina
  2. Avegades vos fixeu en unes tonteries... I mireu, millor que fiquen imatges dunatre estadi. Aixi no veran la resta del pais les penoses intalacions que tenim.

    ResponElimina
  3. Pot ser fitxannos en ximpleries poden denunciar la merda que tenim.
    Mirem el d'aqui,no el de fora,aplicat el conte...

    ResponElimina
  4. Es una serie, no un reportatge... ah! I aixo de "ximpleries" no es barceloní.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta