9 de novembre del 2012

L'alcalde de Tortosa veu 'incomprensible' que PSC, Iniciativa i Esquerra critiquen l'adquisició de L'Aliança

TORTOSA (Baix Ebre).- L'alcalde de Tortosa, el convergent Ferran Bel, ha volgut sortir al pas aquest divendres de les crítiques que tres dels grups de l'oposició -PSC, ERC i Iniciativa-Entesa per Tortosa- han dirigit a l'operació d'adquisició de la Clínica Terres de l'Ebre, l'antiga clínica de L'Aliança, per part de l'Ajuntament. "És incomprensible que, després de criticar-ho als mitjans de comunicació, no hagin aprofitat l'últim ple per formular alguna pregunta en aquest sentit. No entenc per què defugen el debat. Si s'hi oposen, que ho diguin, que expliquin a quins interessos respon, i ho debatem", ha afirmat Bel.

Aquestes declaracions de l'alcalde de Tortosa arriben només uns dies després que la regidora del PSC, Dolors Bel, apuntés dimecres passat en una entrevista a Canal 21 Ebre que potser hauria de ser la Generalitat, en lloc de l'Ajuntament tortosí, qui comprés l'antiga clínica de L'Aliança. La regidora socialista també va recordar que fa uns dies el PSC ja va comparèixer al costat dels grups d’Esquerra i d’Iniciativa-Entesa per Tortosa, per manifestar la seua posició inicial sobre l’operació. Però Dolors Bel Bel va anar més enllà i, tot i que va defensar la necessitat de conservar els 121 llocs de treball que el centre té actualment, va remarcar que l’adquisició de la clínica Terres de l’Ebre encara els està despertant més dubtes. La regidora del PSC ha afegir-hi que el govern municipal de CiU només els havia presentat un protocol d’intencions, i va anunciar que els socialistes han demanat més informació sobre la viabilitat econòmica del projecte, i sobre la necessitat que siga l’Ajuntament qui acabe comprant la clínica, i no la Generalitat.

Davant d'aquestes declaracions, l'alcalde s'ha compromès a convocar un ple extraordinari per tractar aquesta qüestió, si els grups de l'oposició li ho demanen. "Si no volien que l'Aliança fos adquirida per l'Ajuntament, que diguin quina és la seva alternativa", ha afegit Bel, tot deixant clar que si la Generalitat hagués comprat la clínica, el centre hauria pogut desaparegut en pocs mesos, absorbit per l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. En la seua opinió, "el tripartit no volia que la clínica tingués continuïtat. Ara bé, si s'haguessin perdut els llocs de treball, que ara es mantindran gràcies a l'adquisició per part de l'Ajuntament, serien el PSC, ERC i Iniciativa els primers a treure la pancarta", ha advertit Bel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta