19 de novembre del 2012

L'al·lusió de Navarro (PSC) als treballadors de Cemex, única referència ebrenca al #debatTV3


TERRES DE L'EBRE.- El candidat del PSC a la presidència de la Generalitat, Pere Navarro, ha fet la única referència directa a les Terres de l'Ebre, en el debat de TV3 per a les eleccions del 25 de novembre. Ha estat just a les dotze de la nit, més de dues hores després de l'inici del debat, que Navarro ha demanat a la candidata del PP, Alícia Sánchez Camacho, que expliqués als treballadors de Cemex d'Alcanar els efectes de la reforma laboral "del PP i CiU", i les seues polítiques d'ocupació. Els socialistes ebrencs, a través de diversos comptes de Twitter com el del PSC de Tortosa o el del mateix candidat per Tarragona, Xavier Sabaté, han destacat l'al·lusió de Navarro als treballadors afectats per un expedient de regulació d'ocupació a la planta que la multinacional cimentera té a Alcanar. En aquest sentit, cal tenir en compte que un grup de treballadors de Cemex d'Alcanar van assistir al míting del PSC de dilluns passat a Tortosa, i que Navarro es va reunir amb ells.

Imatge PSC Terres de l'Ebre

1 comentari:

  1. Parlant de Cemex, avui he vist -segons cartells- que la gravera del galatxo pertany a esta empresa ( al menys l'explotació, no sé si la finca ). No s'ha parlat sobre si l'ERO de la cimentera afectaria a la gravera de Roquetes. O sí ?. També és curiós que al web de l'empresa -dintre de les explotacions d'àrids- esta, no surt.
    http://www.cemex.es/ar/ar_pr.html

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta