20 de novembre del 2012

L'Ametlla de Mar subhasta uns terrenys de Tres Cales per fer-hi un hotel de quatre estrelles


L'AMETLLA DE MAR (Baix Ebre).- L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, a través de l'entitat pública empresarial La Cala Gestió, ha iniciat el procés de subhasta pública d'una parcel·la municipal de 10.000 metres quadrats destinada a ús hoteler, dintre del pla parcial de la segona fase de la urbanització Tres Cales. Segons el plec de condicions, l'equipament haurà de ser, com a mínim, de quatre estrelles, amb una inversió mínima de 12 milions d'euros. En aquest sentit, el consistori ofereix una concessió dels terrenys per 40 anys, amb contracte de dret de superfície per quinze anys i una opció de compra. Per valorar aquesta possible transacció, s'ha fixat el valor del sòl en el moment actual, de dos milions d'euros sense incloure l'IVA.

En un comunicat, l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha subratllat la importància dels terminis: l'empresa adjudicatària ha de presentar el projecte abans tres mesos i construir l'hotel en només dos anys, per tal que l'equipament puga entrar en funcionament el més aviat possible. Dins dels criteris d'adjudicació, es valorarà el del dret de superfície. Així, es considerarà com la millor oferta l'hotel que ocupi més superfície i, per tant, suposi un cost més elevat. De la mateixa manera, es puntuarà positivament l'increment del valor d'opció de compra. El percentatge de participació dels ingressos de l'hotel i el termini d'opció de compra aportaran punts. També es tindrà en compte la filosofia empresarial, l'organització i personal, i la instal·lació i explotació.

Segons l'alcalde de l'Ametlla de Mar, el convergent Andreu Martí, el projecte ha de permetre "dinamitzar" l'economia local. "Creiem que fan falta hotels d'aquesta qualitat, que la Cala és mereix, de com a mínim quatre estrelles. Un hotel que creï ocupació per a la gent del poble", ha assegurat Martí, tot reiterant la seua aposta per continuar buscant inversions amb capital privat, "que és el que necessita el poble".

Imatge: Ajuntament de l'Ametlla de Mar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta