19 de novembre del 2012

L'escola institut i la llar d'infants de Jesús obren amb normalitat després dels danys provocats pels aiguats


JESÚS (Baix Ebre).- L'EMD de Jesús ha volgut agrair aquest dilluns la col·laboració del personal de l'EMD, de la brigada municipal de Tortosa, de l'empresa de neteja CESPA, dels Bombers de la Generalitat, de la Policia Local de Tortosa, de la direcció i mestres de l'Institut Escola Daniel Mangrané, dels mestres de la Llar d'infants L'espurna, de l'AMPA, i molt especialment de les mares i pares dels alumnes que durant tot el diumenge van col.laborar en les tasques de neteja. A través d'un comunicat penjat al seu perfil de Facebook, l'EMD de Jesús destaca que la feina d'aquests col·lectius ha fet possible que aquest dilluns els mes petits del poble puguen assistir a les classes amb total normalitat.

"També destacar la feina de la gent que van col·laborar en la neteja de places i carrers del poble de les zones més afectades. També volem agrair les tasques de molts de veïns que juntament amb els tractors, pales i màquines retroexcavadores van estar treballant als diferents camins municipals durant tot el dia, perpoder restablir el trànsit i la normalitat després dels danys ocasionats pels diferents barrancs que hi ha dins al nostre terme", continua el comunicat. "També volem agrair el suport rebut per part de l'Ajuntament de Tortosa, direcció territorial d'Interior a les Terres de l'Ebre, direcció territorial d'Ensenyament a les Terres de l'Ebre, delegació del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre i Diputació de Tarragona", conclou l'EMD de Jesús.

Imatge cedida per Pere Panisello Tafalla


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta