12 de novembre del 2012

Manel Ferré (CiU): ‘Espanya ens ha dut a un carreró sense sortida’



AMPOSTA (Montsià).- L’alcalde d’Amposta, el convergent Manel Ferré, ha analitzat aquest dilluns a Canal 21 Ebre els primers dies de la campanya electoral per als comicis al Parlament del 25 de novembre. Durant una entrevista a l’informatiu matinal Primera Columna, Ferré ha assenyalat que s’estan complint totes les previsions que tenia CiU, i que la federació havia anunciat durant la precampanya. Així, Ferré ha lamentat que han començat a multiplicar-se els atacs contra el dret a l’autodeterminació de Catalunya, tant des de la caverna mediàtica com des del govern del Partit Popular i el PSOE. En aquest sentit, Ferré ha rebutjat les declaracions de l’expresident aragonès i portaveu del PSOE al Senat, Marcelino Iglesias, que aquest cap de setmana ha alertat dels perills del nacionalisme català fent referència als crims del nazisme.

D’altra banda, Ferré ha remarcat que aquestes són unes eleccions històriques i transcendentals, les més importants de la història recent de Catalunya. En aquest sentit, l’alcalde d’Amposta ha admès que li hauria agradat prendre-hi part més activament, tot i que ha recordat que fa un temps va acordar amb el president Mas que la seua prioritat era dedicar-se plenament a l’Ajuntament de la capital del Montsià. En qualsevol cas, Ferré ha justificat que el candidat de CiU a la presidència de la Generalitat haja fet una crida al vot útil, tot demanant una majoria absoluta el més àmplia possible. A més, segons l’alcalde d’Amposta, Catalunya es troba en un carreró sense sortida i, passe el que passe després de les eleccions del 25-N, l’economia del país només pot anar a millor.

En la mateixa entrevista, Ferré ha recordat el dèficit fiscal de més de 16.500 milions d’euros que cada any se’n van cap a Espanya i no tornen a Catalunya, bé en inversions o bé per finançar serveis de l’estat del benestar. Amb tot, l’alcalde d’Amposta ha deixat clar que els primers anys d’una Catalunya amb estat propi també seran complicats, tot i el que futur que vindrà serà molt millor que la situació actual. En aquest sentit, Ferré ha reiterat que Espanya ha portat Catalunya a un carreró sense sortida.

Finalment, l’alcalde d’Amposta ha afirmat que les Terres de l’Ebre també sortirien guanyant amb la independència de Catalunya. A més, ha rebutjat expressament les declaracions de la candidata del Partit Popular sobre la possible inviabilitat del corredor del Mediterrani en una Catalunya separada d’Espanya.

1 comentari:

  1. Rotundament fals. Qui ens ha dut a un carreró sense sortida ha estat Mas i CiU. I sinó jugat un pa i un peix amb mi, que passi el que passi, no es pactarà amb Madrid ( tu digues Espanya ) una estació -o unes- abans d'arribar a la termini de la independència.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta