8 de novembre del 2012

Marcelino Iglesias diu a Tortosa que l'objectiu del PSC és 'construir els Estats Units d'Europa'


TORTOSA (Baix Ebre).- El  portaveu del PSOE al Senat i expresident aragonès, Marcelino Iglesias, ha pronunciat aquest dijous vespre la conferència-col·loqui La Solució Federal, amb què el PSC de les Terres de l'Ebre ha donat per iniciada la campanya electoral per als comicis del 25 de novembre. Durant la seua conferència, Iglesias ha volgut deixar clar que el projecte dels socialistes és la construcció dels Estats Units d'Europa, un projecte “que doni resposta al gran desafiament del món modern que és la globalització”. “No és un moment de dividir i d'aixecar fronteres sinó de sumar”, ha assenyalat el portaveu del PSOE al Senat.

“Volem donar suport al PSC i a la candidatura de l'Ebre davant unes eleccions molt importants que són conseqüència del fracàs d'un govern que ha estat incapaç de donar sortida a una crisi econòmica important i que ha fet tot tipus de retallades i que va a unes eleccions creant un problema més gran”, ha afegit Iglesias. En aquest sentit, l'expresident aragonès ha donat suport a la posició federalista del PSC, “que aposta pel diàleg des del coneixement de l'estructura del país”, i ha apostat per la reforma i actualització de la Constitució.

De la mateixa manera, Iglesias també ha recordat la lluita contra el transvasament de l'Ebre, en la que les Terres de l'Ebre i l'Aragó van anar unides. “Vam defensar el riu d'aquell projecte que tenia el govern del PP de fer el transvasament, al qual va donar suport el govern de Catalunya liderat pels nacionalistes de CiU, transvasament que finalment els socialistes vam aturar”.

Imatge PSC Terres de l'Ebre

1 comentari:

  1. Primer fem la Unión de Estados Ibéricos del l'any 1872 i després farem la europea...poc a poc,poc a poc, i la feina ben feta.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta