16 de novembre del 2012

Matias Alonso (Ciutadans) rebutja la vegueria de l’Ebre

TORTOSA (TERRES DE L'EBRE).- El secretari general i candidat de Ciutadans per la demarcació de Tarragona, Matias Alonso, ha aprofitat aquest divendres el seu pas per l’informatiu de Canal 21 Ebre per repassar les principals propostes de la seua formació política quant a polítiques econòmiques i socials, regeneració democràtica i reforma de l’actual estat de les autonomies. Així, Alonso ha deixat clar que Ciutadans rebutja la independència de Catalunya pel que suposa un “trencament” d’Espanya, però ha formulat la necessitat de reformar l’actual model d’estat per avançar cap a un model més federal, però en què tots els ciutadans de l’Estat tinguen els mateixos drets. En clau més territorial, Alonso ha defensat el cabal ecològic per a l’Ebre i la protecció del Delta, a més de la potenciació de la indústria, de l’agricultura i del turisme. De la mateixa manera, també ha defensat l’ús de l’energia nuclear, tot i que ha precisat que caldria seguir invertint en la millora de la seguretat. Finalment, el candidat de Ciutadans per Tarragona ha rebutjat la possible creació de la vegueria de les Terres de l’Ebre.

2 comentaris:

  1. Pos si que anem ben apanyats quan no mos fot lo centralisme de Barcelona mos fot lo de Madrid...i natros al culet del món...si no els agrada tot lo català potser seria millor que anessen per terres mesetaries que sembla ser lo seu habitat natural.

    ResponElimina
  2. Este home devia de ser la primera vegada que passava per aquí, a diferència de la resta de candidats.
    i s'ha de tenir la cara molt dura o molta ignorància o les dos coses, a dir que no vol la vegueria per a l'Ebre. Els seus votants són els de la perifèria de Tarragona, i els del baix penedès.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta