23 de novembre del 2012

Més de 200 usuaris de Twitter ja utilitzen l'etiqueta #25NEbre per comentar la campanya


El hashtag #25NEbre s'ha confirmat com un dels més utilitzats per comentar a Twitter la campanya electoral a les Terres de l'Ebre per a les eleccions al Parlament del 25 de novembre. Des que el passat 8 de novembre, poques hores abans de l'inici de la campanya electoral, Marfanta.com va proposar la utilització de l'etiqueta, més de 215 usuaris de Twitter ja han piulat missatges amb #25NEbre. En total, han estat més de 1.240 tuits, durant 181 hores, i amb una mitjana de sis piulades per cada 60 minuts. En aquest sentit,  els líders indiscutibles a l'hora d'usar el hashtag #25NEbre han estat la gent del PSC de les Terres de l'Ebre (@socialistesebre), amb uns 145 tuits. De fet, càrrecs i militants socialistes com Míriam Galindo, Víctor Valls, Enric Roig i Manel de la Vega ocupen els primers llocs del rànquing d'ús del hashtag #25NEbre, segons els resultats obtinguts al web Followthehashtag

Després del PSC de les Terres de l'Ebre, el segueixen a força distància Joves d'Esquerra Verda a les Terres de l'Ebre, ERC de les Terres de l'Ebre, el PSC de Tortosa i d'Ulldecona, la CUP de les Terres de l'Ebre i ICV Terres de l'Ebre. En canvi, ni CiU ni el PP han confiat gaire en aquesta etiqueta, tot i que la candidata de CiU, Meritxell Roigé, l'ha utilitzat en almenys quatre ocasions. 

D'altra banda, el missatge a Twitter més popular amb #25NEbre és una frase d'Oriol Junqueras recollida per Òscar Peris en el míting del passat 16 de novembre a Sant Carles de la Ràpita: "No hi ha lluita més bonica que portar la teva pàtria a la llibertat". Aquest tuit va ser repiulat un total de 26 vegades, i quatre cops marcat com a favorit per altres usuaris de Twitter. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta