9 de novembre del 2012

Naix el diari electrònic Aguaita.cat, un nou portal informatiu i d'opinió per a les Terres de l'Ebre

TERRES DE L'EBRE.- Aquest 9 de novembre, tot coincidint amb el primer dia de la campanya electoral, ha nascut un nou mitjà de comunicació digital a les Terres de l'Ebre. Es tracta del diari electrònic "social" Aguaita.cat, dirigit per les periodistes Sofia Cabanes i Sílvia Berbís. Segons expliquen en una nota difosa als mitjans, Aguaita.cat posarà l’èmfasi en els continguts "polítics, econòmics, socials i mediambientals que afecten les Terres de l’Ebre", i prendrà com a guia "la defensa dels drets de les persones i del territori una democràcia més transparent i real".

En aquest sentit, asseguren que Aguaita.cat vol recuperar "el paper fiscalitzador que han de tenir els mitjans de comunicació davant dels càrrecs públics en un context on l'oferta informativa és cada cop més precària i menys plural". A més de les seccions informatives, Aguaita.cat inclou també una secció de blocs en què hi participen Ildefonso García, Plataforma en Defensa de l’Ebre, Atzavara Arrels, Maite Ruiz, Roser Royo, Anna Ferràs, Jordi Sebastià, Andreu Carranza, Lluís Melich i Josep Sabaté. La programació del gestor de continguts ha estat realitzada per l’empresa Empàtica.

1 comentari:

  1. Celebracions i felicitacions pel nou mitjà i els impulsors.
    No en estem gens sobrats d'espais d'aquesta mena a les nostres Terres.
    Apa, a la faena!
    ;-)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta