12 de novembre del 2012

Navarro (PSC) demana des de Tortosa el vot útil contra les retallades i la 'deriva nacionalista' de Mas

TORTOSA (Baix Ebre).- El candidat del PSC a la presidència de la Generalitat, Pere Navarro, ha fet aquest dilluns des de Tortosa “una crida a totes aquelles persones d’esquerres que no volen que el seu vot sigui usat per fer mes retallades o per a l’aventura sobiranista de Mas". En concret, Navarro els ha demanat que tinguin clar que "els únics diputats que plantaran cara a les retallades al Mas i a la seva deriva sobiranista són els del PSC". "Tots els altres els hi fallaran: que tothom voti el PSC, que és l’únic que dóna garanties en aquestes dues qüestions", ha afegit Navarro.

Ha estat en el míting central del PSC a les Terres de l'Ebre, acompanyat per la candidata Núria Ventura i pel secretari general del PSPV, Ximo Puig. Així, Pere Navarro ha assegurat que “a Mas i Rajoy els interessava convocar eleccions a Catalunya per tapar la mala gestió del nacionalisme espanyol i del nacionalisme català. Davant d’aquest desastre en la gestió, Mas s’embolica amb l’estelada i diu que la solució a tot això és la independència”, ha etzibat el presidenciable del PSC. "Davant la insensatesa d’uns i altres, tenim la solució federal, estar units en la llibertat, tenir un present i un futur comú”, ha conclòs.

D'altra banda, referint-se a l’aposta socialista per les polítiques socials, Navarro ha indicat que “no pot ser que aquesta crisi l’hagin de suportar especialment les classes mitjanes i treballadores d’aquest país”. “D’on hem de treure els diners per fer tot el que volem fer? Dels que tenen més. I l’únic que ha fet el senyor Mas és treure un impost a les famílies més riques. Per què no el tornem a posar? Perquè no demanem que aquells que guanyen més d’un milió d’euros al mes de sou que paguin el 60 per cent de l’IRPF? Per què aquells que tenen més patrimoni no paguen més?”, s’ha preguntat Navarro. “Qui voti CiU i PP el dia 25 està votant més retallades; qui voti PSC, estarà votant futur, esperança i polítiques socials”, ha insistit el candidat del PSC, que també ha fet una crida a participar a la vaga general “perquè allà es parlarà del que s’ha de parlar”.

Durant l’acte, el candidat socialista ha fet una menció especial als treballadors de Cemex, la planta cimentera d’Alcanar que afronta una ERE de 150 empleats. Pere Navarro, que s’ha reunit aquesta tarda amb el comitè d’empresa i després ha saludat els treballadors presents al míting, ha explicat que “ens han parlat de les famílies, de fills que no podran continuar els seus estudis i ens han demanat el seu suport. I els hi donarem, perquè tenim la sensació que aquesta empresa no es tanca només per motius econòmics. Ho esbrinarem, perquè creiem que aquesta empresa encara té viabilitat”.

Imatge: PSC Terres de l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta