18 de novembre del 2012

Netegen a contrarellotge l'escola institut de Jesús perquè dilluns puga obrir amb normalitat


TORTOSA (Baix Ebre).- L'Ajuntament de Tortosa ha informat aquest vepsre que, de les set persones intoxicades als Reguers la nit passada, una ha estat donada d'alta i els altres sis han estat traslladades a l'Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí, per rebre tractament en la Unitat de Medicina Hiperbàrica. El seu pronòstic és reservat però fonts hospitalàries han informat que estan tots fora de perill.

D'altra banda, pel que fa als efectes de la inundació en la llar d'infants i en l'institut-escola de Jesús, durant el dia d'avui els serveis municipals han estat retirant el fang acumulat a causa del desbordament del barranc de la vall Cervera, amb l'objectiu que demà dilluns puguen obrir amb tota normalitat. En aquest sentit, Xavier Pérez Celma i Pili Mascarell han escrit a Twitter que l'institut escola de Jesús podrà obrir aquest dilluns perquè mestres, pares, Bombers i brigada municipal han anat a netejar-hi en diumenge. Per la seua banda, el regidor del PSC, Enric Roig, també ha visitat l'institut escola Daniel Mangrané i ha pogut captar una imatge de la neteja de les instal·lacions.

Imatge Enric Roig a Instagram

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta