23 de novembre del 2012

Núria Ventura (PSC): ‘El tancament de Cemex a Alcanar és una greu injustícia’



ALCANAR (Montsià).- La primera secretària del PSC a les Terres de l’Ebre, Núria Ventura, ha explicat aquest divendres, durant la seua participació al programa Primera Columna, de Canal 21, els motius que han portat els socialistes a aliar-se amb Solidaritat per demanar la compareixença urgent del conseller d’Empresa i Ocupació. Segons Ventura, han forçat la convocatòria de la Diputació Permanent del Parlament perquè volen saber quin ha estat el paper de la Generalitat des de l’anunci dels acomiadaments de Cemex, i què han previst per a Alcanar i la resta de poblacions afectades, per compensar l’impacte social i econòmic sobre el territori. D’altra banda, Ventura no ha volgut entrar a valorar el preacord assolit entre Cemex i els sindicats, però ha reiterat que considera “una greu injustícia” el tancament de la fàbrica d’Alcanar. Segons la dirigent socialista, Cemex d’Alcanar és una empresa viable i que té en concessió un port públic. De fet, ha recordat que ha guanyat milions d’euros durant els darrers anys, però que ara no dubtarà en deixar al carrer centenars de treballadors.

En concret, en la petició conjunta dels portaveus de Solidaritat i del PSC, els dos grups parlamentaris alerten que el tancament de la planta pot suposar la destrucció de 500 llocs de treball, directes i indirectes, en un territori on l'atur i la manca d'oportunitats són especialment devastadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta