9 de novembre del 2012

Núria Ventura (PSC): 'En temps dificils cal serietat i rigor, seny i ambició'

TERRES DE L'EBRE.- La candidata del PSC a les Terres de l'Ebre, Núria Ventura, acompanyada per altres membres de la candidatura i un grup de militants i simpatitzants, va participar en la tradicional enganxada de cartells a la plaça de l'Ajuntament de Tortosa. "El dia 25 de novembre no volem la independència de Catalunya, sinó saber com sortim de la crisi, com creem ocupació, com salvem els aturats, quin suport donem al teixit productiu, com reactivem els sectors estratègics, quin model educatiu i quina universitat volem al nostre país, i quin sistema sanitari, públic o privat", va afirmar Ventura, amb motiu de l'inici de la campanya electoral per als comicis al Parlament del proper 25-N. "Decidim com lluitem contra la pobresa, si ho fem amb caritat o bé amb drets i igualtat d'oportunitats", va concloure.

Segons Ventura, "el dia 25 de novembre ens hi juguem el nostre futur i també el dels nostres fills i filles". Per això, la candidata ebrenca del PSC ha instat la ciutadania a "no entregar el país a aquells que s'han dedicat els darrers dos anys a retallar indiscriminadament i a desmantellar els serveis públics", en al·lusió als governs del PP a Espanya i de CiU a Catalunya. "No podem entregar el país a aquells que només beneficien els rics i poderosos i asfixien la classe treballadora", ha insistit Ventura, per qui l'aposta socialista és "la més sensata". "En temps difícils cal serietat i rigor, seny i ambició, i per això cal votar al PSC", va afirmar Ventura.

Imatge PSC Terres de l'Ebre

2 comentaris:

  1. als sociates. Catalunya té el mateix PIB que Dinamarca, i un atur del 5%. La diferència és que Dinamarca no la saqueja Espanya i no vol inventar-se una federació amb Espanya.

    ResponElimina
  2. adeosdad, tu vols la independència per la bandera o la cartera ? Sí és per la bandera, res a dir. Si és per la cartera, com sembla deduir-se del teu comentari, si Catalunya no tingues el mateix PIB que Dinamarca, un atur del 5 % i no sofrís el saqueig d'Espanya, llavors, no voldries la independència ? T'ho dic perquè França ( sinó ara, algun dia ) pot tindre millor PIB i millor taxa d'atur; fins i tot el país basc....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta