5 de novembre del 2012

Periodistes holandesos i belgues visiten el call de Tortosa i altres ciutats catalanes


TORTOSA (Baix Ebre).- Un grup de periodistes holandesos i belgues han visitat la ciutat de Tortosa en els darrers dies, en el marc d'una acció promocional conjunta amb l'Agència Catalana de Turisme i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. Es tracta d'una acció centrada en la promoció de ciutats catalanes que compten amb call -barri jueu- entre el seu patrimoni històric.

Els periodistes treballen en diversos grups de comunicació dels seus respectius països, algun dels quals supera els 750.000 lectors. Es tracta de webs com 2Travel2 i Puur op Reis, els magazines Caravannen!, Travel 2 i Op Iemen voeten, o el diari Gazet van Antwerpen.

Així, des de l'Ajuntament de Tortosa es van organitzar diferents activitats perquè aquests periodistes coneguessin de prop el llegat històric de la ciutat. En aquest sentit, van participar en una excursió fluvial amb el llagut Lo Sirgador; van fer una visita a la Catedral i a la seua exposició permanent, i van gaudir d'un concert de música del Renaixement, a més d'un sopar de tradició sefardí, una demostració d’artesania en un taller d’imatgeria popular i, lògicament, una visita guiada pel call de Tortosa.

L'Ajuntament ha remarcat que els viatges de premsa són una potent eina de promoció turística, ja que el paper de prescriptors que exerceixen els professionals de la comunicació supera de llarg la influència de la publicitat tradicional. Per aquest motiu, des de Tortosa Turisme s’ha donat suport a aquesta acció en el marc del Pla de Foment Turístic, que compta amb la participació de la Direcció General de Turisme. El viatge de premsa també ha comptat amb la col·laboració d’altres institucions públiques i empreses privades amb seu a Tortosa.

Imatge Ajuntament de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta