12 de novembre del 2012

Primer cap de setmana de campanya més fort al Camp que a l’Ebre

REUS / TARRAGONA.- Cap de setmana electoral fluix a les Terres de l'Ebre, ja que en el primer cap de setmana de la campanya del 25-N els partits han concentrat els seus actes més importants al Camp de Tarragona, amb Artur Mas (CiU) a Reus i Mariano Rajoy (PP) a Tarragona. El candidat de CiU a la Presidència de la Generalitat, Artur Mas, va aprofitar divendres a la nit el seu míting a Reus per acusar el govern del Partit Popular de no voler permetre la consulta sobre l’autodeterminació de Catalunya "perquè té por de la resposta". Davant d’un miler de persones, Mas va recordar que els catalanistes han intentat construir l'estat espanyol des de fa un segle, sense resultats. Per això, el candidat de CiU va reclamar iniciar un nou camí, i va recriminar que la democràcia dels catalans no puga forçar la celebració d'un referèndum, mentre que comptabilitat europea sí que ha fet canviar la Constitució espanyola.

Per la seua banda, el president del govern espanyol, el popular Mariano Rajoy, va advertir dissabte des de Tarragona que el pla dissenyat per Artur Mas, per portar Catalunya cap a la independència, és "un torpede en la línia de flotació del projecte europeu". Rajoy va afirmar que el Partit Popular defensa una Catalunya que ha de liderar una Unió Europea sense fronteres, i per això ha demanat als catalans que, al marge de les ideologies, votin al Partit Popular que a Catalunya encapçala la candidata Alícia Sánchez Camacho. D’altra banda, Rajoy va aprofitar el míting a Tarragona per assegurar que faran el Corredor del Mediterrani, i que donaran suport als Jocs del Mediterrani de l’any 2017.

Imatge ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta