18 de novembre del 2012

Puig es reuneix amb els alcaldes dels municipis de l'Ebre afectats per les fortes pluges



TORTOSA (Baix Ebre) .- Visita llampec del conseller d'Interior, Felip Puig, per reunir-se amb els alcaldes dels municipis de les Terres de l'Ebre afectats pels forts aiguats d'aquest cap de setmana, amb l'objectiu d'avaluar els efectes i els danys que han provocat les pluges i barrancades. En una reunió a la Delegació del Govern a Tortosa, Puig ha estat acompanyat pel delegat, Xavier Pallarès, i s'ha reunit amb l'alcalde de la ciutat, Ferran Bel; amb l'alcalde d'Amposta, Manel Ferré; amb l'alcalde de Roquetes, Francesc Gas; amb el president de l'EMD de Jesús, Pere Panisello, i amb l'alcaldessa pedània dels Reguers, Esther Vidal, a més del coordinador territorial de la Unió de Pagesos, Joan Montesó.

El conseller Puig s’ha compromès a fer "les gestions pertinents de forma immediata", perquè el departament de Governació puga activar els ajuts necessaris per restablir la normalitat a les comarques del Baix Ebre i del Montsià. Tots els assistents han coincidit en què ara la prioritat està en garantir l’accessibilitat a les finques i a les zones que l’aigua ha malmès. Per la seua banda, el conseller i el delegat també han estat acompanyats pels directors territorials d’Interior, Governació, Agricultura, Ensenyament, i Territori i Sostenibilitat. Després, el conseller i el delegat han visitat la zona afectada pels aiguats abans de la reunió amb els alcaldes.

Els Bombers de la Generalitat han treballat al llarg d’aquesta nit de dissabte i matinada de diumenge -des de la 20.00 hores de dissabte i fins a les 10.00 hores d'aquest diumenge- en 33 serveis relacionats amb l’episodi de fortes pluges que ha afectat les comarques de Terres de l’Ebre. El servei més destacat s’ha dut a terme aquesta passada nit, on un home va perdre la vida al veure’s arrossegat per l’aigua mentre circulava amb el seu vehicle al barranc del Galatxo de Roquetes. Per la seua banda, Protecció Civil manté activat en prealerta el seu pla Inuncat.

Imatge Generalitat de Catalunya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta