14 de novembre del 2012

Rafael Luna (PP) acusa el govern de CiU d'estar 'expulsant les Terres de l'Ebre'



GANDESA (Terra Alta).- El candidat del PP per Tarrragona en les eleccions del 25-N al Parlament, Rafael Luna, ha assegurat aquest dimecres, durant la seua visita a la Terra Alta i la Ribera d'Ebre, que "les comarques d'interior també existeixen". De fet, Luna ha afegit que "alguns diuen que Espanya està expulsant Catalunya, però la realitat és que la Generalitat està expulsant les Terres de l'Ebre".

Per Luna, les Terres de l'Ebre han estat un cop més ignorades per CiU, perquè "totes les promeses que es van fer i que es va dir que serien prioritàries han estat oblidades". El candidat del PP ha afirmat que avui les comarques de l'Ebre representen una gran oportunitat per un nou sector econòmic emergent, com és el turisme natural i el turisme cultural. A més, Luna ha lamentat la indefinició de CiU respecte a l'energia. De fet, el candidat del PP ha sentenciat que CiU "és culpable de que la Ribera d'Ebre ara no tingui un parc tecnològic d'energies renovables, i que no s'hagi donat ocupació a 300 aturats”. Luna ha recorregut diverses poblacions de la Terra Alta i de la Ribera d'Ebre, on ha pogut parlar amb els empresaris del territori per trobar solucions per a la reactivació econòmica.

Imatge: PP de Tarragona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta