8 de novembre del 2012

Rafael Luna (PP) afirma des de Deltebre que Artur Mas 's'ha begut l'enteniment'


DELTEBRE (Baix Ebre).- El cap de llista del Partit Popular per Tarragona a les eleccions del 25 de novembre, Rafael Luna, ha assegurat aquest dijous des de Deltebre, poques hores abans de l'inici de la campanya, que Artur Mas "s’ha begut l’enteniment”, ja que el candidat de CiU a la presidència de la Generalitat ha afirmat que no descarta tornar a convocar eleccions a Catalunya, si no és possible celebrar una consulta indepdentista durant la propera legislatura. En aquest sentit, Luna ha assenyalat que, “després de fer turisme d’alt standing per trobar aliats, Mas ha tornat a Catalunya amb les mans buides i sense cap credibilitat; ja no sap fer més, és com una sínia. Totes les gestions que ha fet a l’exterior a la recerca de suports per a la seva aventura independentista han estat un fracàs: no té res”. “Ara té unes eleccions i haurem d’esperar a veure quan vol convocar unes altres”, ha afegit el candidat del PP per Tarragona, qui també ha visitat l'Ampolla acompanyat per la candidata ebrenca del PP, Cruz Sabaté, i el president del PP al Baix Ebre, Joaquim Llopis.

D'altra banda, quant a l’inici de campanya electoral, Luna ha explicat que arriben unes eleccions que són un plebiscit. "Haurem de decidir si volem continuar a España i a la Unió Europea; nosaltres apostem per continuar, el PP és l’única força política i l’únic vot útil a Catalunya per aturar aquesta aventura sense sentit d’Artur Mas”, ha conclòs Luna. El cap de llista per Tarragona considera que “ara toca començar a tocar de peus a terra i desemmascarar les seves polítiques, unes polítiques que han estat desastroses”.

Imatge Facebook de Joaquim Llopis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta