17 de novembre del 2012

Rafael Luna (PP): 'Les Terres de l'Ebre també existeixen'


LA SÉNIA (Montsià).- El candidat del PP a la demarcació de Tarragona, Rafael Luna, ha reiterat aquest dissabte des de la Sénia que "les Terres de l'Ebre continuen sent les grans oblidades pel Govern d'Artur Mas", i ha criticat que siguin "les comarques que menys perceben als pressupostos de la Generalitat". En una visita a la comarca del Montsià, Luna ha reivindicat el desdoblament de l'eix de l'Ebre fins al port de la cimentera d'Alcanar. A més, el cap de llista dels populars ha afirmat que el Baix Ebre "va a menys", ja que no s'ha possibilitat una inversió per contrarestar la regressió del riu Ebre "que perjudica el Parc Natural, l'agricultura i el turisme", i ha opinat que "Tortosa està perdent capitalitat a les Terres de l'Ebre".

Pel que fa a la comarca de la Ribera d'Ebre, el candidat del Partit Popular ha tornar a denunciar que "ha perdut un Parc Tecnològic d'Energies, ja que CiU i PSC van votar en contra del Magatzem Temporal Centralitzat (MTC) de residus nuclears, i tampoc hi ha previstes inversions de futur per suplir les dues plantes d'energia elèctrica i el complex químic un cop aquests quedin obsolets"

Luna també ha parlat de la comarca de la Terra Alta, de la qual ha insistit que "necessita una aposta decidida pel sector turístic i agrari, perquè no desapareguin els municipis i en defensa del món rural". El candidat ha visitat aquest diumenge les poblacions de Santa Bàrbara, la Sénia, Sant Carles de la Ràpita i Amposta.

Imatge PP Tarragona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta