20 de novembre del 2012

Roigé (CiU) rebutja la posició de Navarro sobre els correbous



TORTOSA (Baix Ebre).- La candidata de CiU per a les Terres de l’Ebre, Meritxell Roigé, ha aprofitat aquest dimarts el seu pas per l’informatiu Canal 21 Ebre per contestar les declaracions del socialista Pere Navarro al voltant de la necessitat de prohibir les festes tradicionals amb bous al territori. En concret, el candidat del PSC a la presidència de la Generalitat va mostrar-se aquest dilluns partidari de prohibir els correbous de les Terres de l'Ebre, tal i com reclamen els col·lectius animalistes. Durant una entrevista al programa 'Els Matins' de TV3, Navarro va afirmar que és un "contrasentit" haver prohibit les corrides de toros a Catalunya i, en canvi, haver mantingut les festes tradicionals amb bous.

En aquest sentit, la diputada tortosina de CiU ha remarcat que el candidat del PSC no és conscient dels acords assolit al Parlament de Catalunya, quant a la prohibició de les corrides de toros i a la protecció dels correbous de les Terres de l’Ebre. Així, Roigé ha afirmat que Pere Navarro no coneix la realitat del territori, i ha lamentat que haja situat els correbous en el mateix nivell que les corrides de toros. Per tant, la candidata ebrenca de CiU ha demanat als dirigents del PSC a les Terres de l’Ebre que li expliquen a Navarro què són els correbous.

D’altra banda, Roigé també ha volgut contestar les denúncies de “joc brut” que dilluns a la nit feien a través de les xarxes socials el regidor del PSC de Tortosa, Enric Roig, i altres militants socialistes. I és que el PSC havia detectat que a Tortosa i els pobles del municipi han desaparegut pancartes electorals, excepte les de CiU. Així, Roigé ha afirmat que aquestes insinuacions són “ridícules” i “patètiques”, i ha recomanat als socialistes que es limiten a les pancartes que els trauen, de la mateixa manera que també fa CiU quan detecta que els desapareix alguna pancarta electoral.

3 comentaris:

  1. Ai Xell! No et veig jo a tu sent empaitada per un bedell, ni que sigue del Xarnego i endormiscat.
    Per cert, quina mosca li ha picat al Navarro per a carregar-se les posicions dels sociates ebrencs? Si gairebé tots son boueros...

    ResponElimina
  2. "i", Xell, com li dius tu, abraça la voluntat del poble. La que sigui. I si majoritàriament està amb els bous, pos bous. Això sí, sempre que no estigui en contradicció al que convingui a Mas i Oriol Pujol.

    ResponElimina
  3. Osti, a vore si al final acabaré votant Navarro. Navarro for president !!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta