20 de novembre del 2012

Meritxell Roigé: ‘Ningú pot dubtar de CiU en la defensa de l’Ebre’



TORTOSA (Baix Ebre).- La reactivació de l’economia i les implantacions industrials i de serveis, el foment pel turisme i la potenciació dels productes agroalimentaris, a més de la millora de les infraestructures, són les principals propostes de CiU per a la comarca del Baix Ebre. Així ho ha explicat aquest dimarts, durant una entrevista a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, la diputada tortosina i número 4 de CiU per Tarragona en les eleccions al Parlament del proper 25 de novembre. En aquest sentit, Roigé també ha destacat la defensa del patrimoni natural, del riu i del cabal ecològic, i ha afirmat que a hores d’ara ningú pot tindre dubtes de quina és la posició de CiU sobre l’aigua de l’Ebre.

En la mateixa entrevista, Meritxell Roigé ha detallat algunes dels compromisos electorals en matèria d’infraestructures, com ara el soterrament de l’eix de l’Ebre al seu pas per Tortosa; l’exigència al govern de l’Estat perquè execute el tram ebrenc de l’A-7, o l’anella viària del Delta. En canvi, sí que ha caigut del programa de CiU el tercer pont de Tortosa sobre el riu Ebre. De fet, la candidata de CiU ha recordat que, sense dèficit fiscal, és a dir, si la Generalitat pogués disposar de tots els impostos catalans que se’n van cap a Espanya i no retornen a Catalunya en forma d’inversions, el govern podria fer aquestes i altres obres d’arreu del país en poc temps. És el cas del nou hospital de les Terres de l’Ebre, que CiU sí ha inclòs en el seu programa electoral, ja que no renuncien a tirar-lo endavant, tot i les dificultats econòmiques.

D’altra banda, Roigé ha destacat les bones perspectives que tenen a CiU a la demarcació de Tarragona, ja que esperen superar els nou diputats que van assolir fa dos anys. De fet, la candidata convergent ha assenyalat que és important que CiU puga assolir la majoria absoluta, perquè el president Artur Mas puga culminar el camí cap al dret a decidir.

2 comentaris:

  1. CIU defensa l'Ebre? quan ens va vendre i va votar a favor del PHN a Madrid? iugal que els socialistes que van votar a favor del corredor central?
    Si tinguessin vergonya deixarien els càrrecs de polítics, però tenen més cara que esquena.
    Venuts!

    ResponElimina
  2. Fa quatre dies, a la Ribera d'Ebre els alcaldes i regidors de CiU eren els màxims valedors del cementiri nuclear. Defensors de l'Ebre? enganyeu a algú altre.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta