22 de novembre del 2012

Sabaté (PSC) defensa la tradició dels correbous, tot i 'l'opinió personal' de Navarro


POBLE NOU DEL DELTA (Montsià).- El cap de llista del PSC per Tarragona, Xavier Sabaté, ha aprofitat aquest dimecres la seua visista al Delta per justificar com "una opinió personal" les declaracions que el candidat socialista a la presidència de la Generalitat, Pere Navarro, va fer dilluns passat sobre els correbous. Durant una entrevista al programa 'Els Matins' de TV3, Navarro va afirmar que és un "contrasentit" haver prohibit les corrides de toros a Catalunya i, en canvi, haver mantingut les festes tradicionals amb bous. Davant d'això, la candidata de CiU a les Terres de l'Ebre, Meritxell Roigé, va acusar Navarro de desconèixer la realitat del territori i els acords del Parlament al voltant dels correbous, i va lamentar que el presidenciable del PSC posés en un mateix nivell les corrides de toros i les festes tradicionals amb bous que es fan a les Terres de l'Ebre.

Per tot plegat, Sabaté ha lamentat que CiU haja volgut discutir el suport del PSC a tradicions com la dels bous a les Terres de l'Ebre "perquè hi ha hagut una opinió personal del nostre primer secretari”. En aquest sentit, el candidat del PSC per Tarragona ha afirmat: “Només cal veure quina ha estat la nostra trajectòria, en què hem donat suport a aquesta tradició a tot arreu, i amb fets tan contundents com l’impuls a la llei de regulació dels correbous. Ni està ni ha estat mai en el nostre programa una posició contrària a aquesta tradició", ha conclòs.

En aquest sentit, Sabaté ha advertit CiU "que no busqui vots on no els trobarà, ja que la ciutadania de l'Ebre sap qui és qui i la nostra millor presentació són els alcaldes socialistes". "Que no busquin cortines de fum per amagar que, de la mateixa manera que fa quatre dies s'han convertit a l'independentisme, també van haver de demanar perdó a les Terres de l'Ebre per donar suport al transvasament", ha recordat Sabaté. Finalment, el dirigent socialista ha sentenciat: "No caurem en l'uniformisme de CiU. Catalunya és diversa i ho hem d'acceptar així".

Imatge ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta