7 de novembre del 2012

Salvadó (ERC) proposarà la vegueria de l'Ebre dins de 'la nova República Catalana'


TERRES DE L'EBRE.- La federació d’ERC a les Terres de l'Ebre ha presentat aquest dimarts el cartell electoral per les eleccions catalanes del 25 de novembre. Els candidats Francesc Gas, Irene Negre i Francesc Martínez han acompanyat en la presentació al número dos per la demarcació de Tarragona i cap de cartell per les Terres de l’Ebre, el rapitenc Lluís Salvadó. Com en anteriors campanyes electorals, ERC de les Terres de l’Ebre fa campanya pròpia i diferenciada de la resta de Tarragona, tot editant cartell i tríptic propi.

Així, el cartell d’ERC porta la cara de Lluís Salvadó amb el lema ‘Per un nou país per a tothom’. Salvadó ha afirmat que així es fa referència a "un nou país que es vol crear, que és la nova República de Catalunya. I també el per a tothom, que es tradueixi en un territori més equilibrat on els territoris més perifèrics tinguin cabuda en aquest nou país". Precisament, un dels tres eixos de la campanya se centrarà en el reconeixement de la identitat i la personalitat política de les Terres del’Ebre dins la nova República Catalana. Els altres dos eixos faran referència als espolis que pateixen les Terres de l’Ebre i la necessitat d’un estat que les defensi; i també a la construcció d’un futur amb treball i oportunitats per tothom, posant fi a les retallades socials en sanitat, educació i atenció a la gent gran.

En aquest sentit, Salvadó ha destacat que "les Terres de l’Ebre som el territori de Catalunya que tenim més motius que ningú per votar per la independència del nostre país. Tenim els mateixos que la resta del país, però a més a més tenim l’agreujant històric de que tot allò que depèn de l’Estat espanyol a les Terres de l’Ebre, o no va, o ens va en contra".  Així, el candidat republicà ha posat com exemple els trens, les variants per fer, o l’autovia A-7 "Les Terres de l’Ebre som el forat negre de les inversions de l’Estat en infraestructures i esperem que la futura república catalana això ho pugui trencar", ha manifestat Salvadó. Altes temes que també ha citat són el risc nuclear, el no funcionament dels plans de seguretat nuclear, o el Pla Hidrològic de Conca. Salvadó també ha fet referència a  la sentència del Tribunal Constitucional que va barrar el pas a la constitució de les vegueries. El candidat republicà ha recordat que "mai ningú ens ha regalat res, i ens ho haurem de guanyar si volem què la futura República de Catalunya contemplin les Terres de l’Ebre com un territori de primera divisió".

Imatge ERC Terres de l'Ebre

4 comentaris:

  1. i com a delegat del govern no va fer més? per què no demanava als amics del PSOE que fessen les infrastructures necessàries?

    ResponElimina
  2. pero si al seu poble no el volen com l'hem de voler per al Parlament?

    ResponElimina
  3. pero si al seu poble no el volen com l'hem de voler per al Parlament?

    ResponElimina
  4. Quina credibilitat els hem de donar en aquest tema quan ho van poder aconseguir no ho van fer?...com sempre ho treiem com a esquer electoral i a la hora de la veritat res...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta