19 de novembre del 2012

Tortosa habilita un telèfon per als afectats dels aiguats i comunicar incidències

TORTOSA (Baix Ebre).- L'Ajuntament de Tortosa ha posat una línia de telèfon (977585804) a disposició de totes aquelles persones que s'hagen vist afectades per les pluges del passat cap de setmana, amb l'objectiu de recollir les incidències que puguen haver-hi a l'espai públic i també per informar els ciutadans de la manera de procedir, en cas que hagen patit danys a les seues propietats.

El consistori ha distribuït el seu personal tècnic als punts més afectats del municipi, amb l'objectiu de garantir els accessos als habitatges, netejar les zones més brutes, i identificar els principals danys per poder fer una avaluació econòmica dels efectes dels aiguats del 17-N.

D'altra banda, l'Ajuntament ha volgut destacar que els alumnes de l'institut-escola i de la llar d'infants de Jesús han pogut avui anar a classe amb normalitat, després que ahir diumenge pares i mares, voluntaris i personal municipal netegessen les instal·lacions, que es van veure molt afectades pel desbordament del barranc de la Vall Cervera.

Al poble dels Reguers també s'està recuperant la normalitat. Aquest mateix matí, han donat l'alta mèdica als membres d'una mateixa família que encara quedaven ingressats a l'Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí, per rebre tractament a conseqüència de la intoxicació per inhalació de fum que van patir la matinada de diumenge.

Imatge Enric Roig, a Instagram

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta