17 de novembre del 2012

Tortosa treballa per recuperar la normalitat i restablir el servei elèctric als barris



TORTOSA (Baix Ebre).- L'Ajuntament de Tortosa treballa a contrarellotge per recuperar la normalitat a la ciutat, després de les inundacions i els problemes problemes elèctrics i de comunicacions que han provocat les fortes pluges d'aquest dissabte a la tarda. Els barris que s'han quedat a les fosques són Sant Llàtzer, el Temple, Santa Clara, Remolins, el Rastre i la Simpàtica. Les companyies elèctriques treballen per retornar el servei entre aquest vespre i demà al matí a tota la ciutat. El balanç final de tots els danys que han provocat les pluges, que encara continuaran en les properes hores, no es podrà fer fins que torni la llum a tota la ciutat.

Protecció Civil ha activat en Prealerta el pla Inuncat. Les primeres inundacions s'han viscut a la pedania les Reguers, on unes 300 persones estan afectades per acumulacions d'aigua a les seues cases. També a la ciutat de Tortosa bona part del centre urbà s'ha inundat. Un cop es pugui recuperar el servei elèctric es començarà a fer un balanç complet de tots els danys que ha provocat les pluges. En molt poques hores, s'han acumulat a Tortosa un centenar de litres per metre quadrat.

Fins a vuit barris de la ciutat s'han quedat a les fosques i els serveis de telefonia i internet han deixat de funcionar. Aquest dissabte al vespre, la circulació als accessos a la ciutat s'ha restablert. La pluja ha obligat a tallar fins a nou carretes del Baix Ebre i el Montsià. La sortida del barranc de Jesús també ha obligat a tallar la carretera de Jesús a Roquetes. La resta de barrancs han baixat plens, però no han provocat desbordaments perillosos.

Via ACN (Anna Ferràs)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta