22 de novembre del 2012

Tres detinguts per dos robatoris amb força en domicilis de Móra d'Ebre


MÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- Els Mossos d'Esquadra han detingut dos veïns de Móra d'Ebre i un de Manresa com a presumptes autors de dos robatoris amb força a l'interior de domicilis. La primera de les detencions es va produir el passat dia 15 de novembre, quan una patrulla va detectar un home cremant l'aïllament de plàstic de cables de coures en una finca a la rodalia de Móra d'Ebre. Prop d'allí, van localitzar, amagades, diverses eines de treball, tub i cablejat de coure. Segons van esbrinar els agents, les eines procedirien de dos robatoris amb força en domicilis a la mateixa població. Les investigacions van conduir el passat dia 16 a la detenció dels altres dos homes, amb qui hauria comès les sostraccions, a més de permetre recuperar altr

Els detinguts, amb antecedents penals segons els Mossos, són dos homes de 33 i de 25 anys, de nacionalitat romanesa, i un altre de 20, de nacionalitat marroquina. Tots tres van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Gandesa, que va ordenar la seua llibertat amb càrrecs.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta