18 de novembre del 2012

Troben el cadàver d'un home dins dels seu vehicle al barranc de Galatxo del Baix Ebre

TORTOSA (Baix Ebre).- Les inundacions que va patir ahir diumenge la ciutat de Tortosa s'han cobrat una víctima mortal. Es tracta d'un home de 69 anys, veí del municipi, que va ser localitzat sense vida, dins del seu vehicle, al barranc de Galatxo, prop del barri del Raval de Cristo de Roquetes. La víctima hauria intentat creuar la riera quan estava desvorada i l'aigua el va arrossegar barranc avall. Els Bombers de la Generalitat han rescatat el cos aquest diumenge a la matinada. La zona del Galatxo ha quedat greument afectada per la riada amb carreteres arrancades i moltes destrosses. La majoria de barris de la ciutat de Tortosa que es van quedar a les fosques degut a les intenses pluges d'aquest dissabte ja han recuperat el servei elèctric.


Segons han informat els Bombers de la Generalitat, a tres quarts de deu de la nit es rebia l'avís de la desaparició de l'home, el qual es va localitzar sense vida dins el seu vehicle al cap d'una hora, a tres quarts d'onze de la nit. Al lloc del sinistre hi van treballar cinc dotacions dels Bombers, efectius de la Guàrdia Urbana de Tortosa, dues unitats dels Mossos i dues unitats del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM).

Més d'una trentena d'actuacions

Des de les vuit del vespre d'aquest dissabte i fins les deu del matí d'aquest diumenge, els Bombers han realitzat 33 serveis relacionats amb l'episodi de fortes pluges que han afectat especialment les Terres de l'Ebre. La comarca que més avisos acumula és el Baix Ebre, amb més d'una vintena. Tot i que la situació s'està normalitzant, aquest diumenge al matí s'ha realitzat un altre servei a la zona de Roquetes. Tres vehicles han embarrancat al barranc de Galatxo -la mateixa zona on hi hagut la víctima mortal per l'aiguat-, i quatre persones han quedat atrapades a l'interior. Han pogut ser rescatades sanes i estàlvies.


Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta