8 de novembre del 2012

La Policia Local de Tortosa deté un home per cinc robatoris amb violència i intimidació en comerços de Jesús i Roquetes

TORTOSA (Baix Ebre).- La Policia Local de Tortosa ha informat aquest dijous que el passat 5 de novembre va procedir a la detenció d'un home de 30 anys d'edat i veí del municipi, que ha resultat imputat per cinc robatoris i intents de robatori amb violència i intimidació. L'EMD de Jesús va rebre una trucada en la que es denunciava un robatori a un supermercat, perpetrat per una persona que portava un ganivet de grans dimensions i passamuntanyes, la qual, al no poder endur-se'n diners, va optar per emportar-se productes de l'establiment. Després de sortir del local, va intentar un altre robatori a un vianant. Així, partint de la descripció que se li va donar, la Policia Local de Tortosa va iniciar una recerca que va culminar amb la detenció del presumpte delinqüent, al límit entre els municipis de Tortosa i Roquetes.

Prèviament a aquests fets, el mateix individu havia entrat a robar a un forn de pa de l'EMD de Jesús, intent de robatori en el qual tampoc va aconseguir res, i dos fets delictius més, un d'ells un robatori a un establiment de congelats i un altre intent de robatori amb intimidació a un vianant -el qual va aconseguir prendre-li el ganivet amb el qual amenaçava a les víctimes- ambdós fets comesos al municipi de Roquetes. Segons la Policia Local de Tortosa, l'individu en qüestió ja tenia un antecedent policial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta